Smlouva o poskytování služeb společnosti Microsoft (2024)

Vaše soukromí

1. Vaše soukromí. Vaše soukromí je pro nás důležité. Prostudujte si Prohlášení společnosti Microsoft o ochraně osobních údajů (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=521839) („prohlášení o ochraně osobních údajů“), vněmž se popisuje, jaké typy dat shromažďujeme o vás a vašich zařízeních („data“), jak svašimi daty nakládáme ana jakých právních základech je naše zpracování vašich dat postaveno. Prohlášení o ochraně osobních údajů také popisuje, jak společnost Microsoft používá váš obsah, kterým je vaše komunikace sostatními; příspěvky, které zašlete společnosti Microsoft prostřednictvím služeb; a soubory, fotografie, dokumenty, audio obsah, digitální díla, živá vysílání a videa, které nahrajete, uložíte, vysíláte, vytvoříte, vygenerujete nebo sdílíte prostřednictvím služeb, nebo vstupy, které vložíte za účelem vygenerování obsahu („váš obsah“).

Váš obsah

2. Váš obsah. Mnoho našich služeb vám umožňuje vytvářet, uchovávat nebo sdílet váš obsah či přijímat materiály od ostatních uživatelů. Neuplatňujeme nárok na vlastnická práva kvašemu obsahu. Váš obsah zůstává ve vašem vlastnictví anesete za něj odpovědnost.

  • a. Pokud svůj obsah sdílíte s ostatními uživateli, berete na vědomí, že tito uživatelé mohou mít možnost po celém světě používat, ukládat, zaznamenávat, reprodukovat, vysílat, přenášet, sdílet azobrazovat váš obsah kúčelům, ke kterým jste tento svůj obsah zpřístupnili ve službách, aniž by vám za to platili. Nechcete-li ostatním tuto možnost poskytnout, nepoužívejte služby ke sdílení svého obsahu. Prohlašujete azaručujete, že po dobu platnosti těchto podmínek máte (a budete mít) veškerá nezbytná práva ke svému obsahu odeslanému, uchovávanému nebo sdílenému ve službách a že shromažďování, užívání auchovávání vašeho obsahu prostřednictvím služeb neporuší žádný zákon ani právo třetích stran. Důrazně doporučujeme, abyste si pravidelně vytvářeli záložní kopie svého obsahu. Společnost Microsoft nenese odpovědnost za váš obsah ani za materiály, které ostatní uživatelé odesílají, uchovávají či sdílejí pomocí našich služeb.
  • b. Vrozsahu nezbytném pro poskytování služeb vám a ostatním uživatelům (což může zahrnovat změnu velikosti, podoby nebo formátu vašeho obsahu pro účely lepšího uložení nebo zobrazení), ochranu vás a služeb a zdokonalení produktů a služeb společnosti Microsoft poskytujete společnosti Microsoft celosvětově platnou a bezplatnou licenci kduševnímu vlastnictví kužívání vašeho obsahu, například kvytváření kopií obsahu, uchovávání, přenášení, přeformátování a distribuci obsahu prostřednictvím komunikačních nástrojů a kzobrazení vašeho obsahu ve službách. Pokud svůj obsah zveřejníte v oblastech služby, ve kterých se zobrazí jako veřejně nebo bez omezení přístupný online, může se váš obsah zobrazit v ukázkách neb materiálech podporujících službu. Některé služby jsou podporovány prostřednictvím inzerce. Mechanismy řízení přizpůsobování reklamního obsahu využívané společností Microsoft jsou uvedeny na adrese https://choice.live.com. Kcílení inzerce nepoužíváme obsah vašich e-mailů, konverzací, videohovorů ani hlasové pošty, či vaše dokumenty, fotografie a jiné osobní soubory. Naše zásady inzerce jsou podrobně popsány vprohlášení o ochraně osobních údajů.

Pravidla chování

3. Pravidla chování. Za své chování a obsah při používání služeb nesete odpovědnost.

  • a. Obsah, materiál nebo akce, které porušují tyto podmínky, nejsou povoleny. Souhlasem s těmito podmínkami se zavazujete k dodržování následujících pravidel:
    • i. Nedělejte nic nezákonného ani se nepokoušejte generovat či sdílet obsah, který je nezákonný.
    • ii. Nevykonávejte činnosti, které zneužívají děti, poškozují je nebo hrozí jejich poškozením.
    • iii. Neposílejte spam, neprovádějte phishing ani se nepokoušejte vytvářet či šířit škodlivý software. Spam jsou nechtěné nebo nevyžádané hromadné e-maily, zveřejnění, požadavky na kontakty, SMS (krátké textové zprávy), rychlé zprávy nebo podobná elektronická komunikace. Phishing je zasílání e-mailů nebo jiných elektronických sdělení súmyslem podvodně nebo nezákonně přimět příjemce ke sdělení osobních nebo citlivých informací, například hesel, dat narození, čísel sociálního pojištění, čísel pasu, informací okreditní kartě, finančních informací nebo jiných citlivých informací, případně získání přístupu kúčtům nebo záznamům, nepozorované získání dokumentů nebo jiných citlivých informací, plateb a/nebo finančních výhod. Škodlivý software zahrnuje jakoukoli aktivitu, jejímž účelem je způsobit technickou škodu, například doručování škodlivých spustitelných souborů, organizování útoků typu odepření služby nebo správa řídicích serverů.
    • iv. Veřejně nezobrazujte nevhodný obsah nebo jiné materiály (včetně například nahoty, krutosti, p*rnografie, urážlivého jazyka, otevřeného násilí, sebepoškozování nebo trestné činnosti) ani služby nepoužívejte ke generování nebo sdílení takového obsahu.
    • v. Nepodílejte se na podvodné, nekalé nebo matoucí činnosti (např. nežádejte o peníze pod falešnou záminkou, nevydávejte se za někoho jiného, nevytvářejte falešné účty, neautentické aktivity, nevytvářejte ani nesdílejte obsah, který je záměrně klamavý, nemanipulujte se službami s cílem zvýšit počet přehrání nebo ovlivnit pořadí, hodnocení nebo komentáře).
    • vi. Neobcházejte úmyslně žádná omezení přístupu ke službám, jejich používání nebo dostupnosti (např. pokusy o odstranění omezení AI systému nebo nepřípustné těžení dat).
    • vii. Nezapojujte se do aktivit, které poškozují vás, služby nebo ostatní uživatele (např. přenos virů, pronásledování, pokusy o vytváření nebo sdílení obsahu, který obtěžuje, šikanuje nebo ohrožuje ostatní, zveřejňování teroristického nebo násilného extremistického obsahu, šíření nenávistných projevů nebo obhajování násilí vůči ostatním).
    • viii. Neporušujte práva jiných osob (např. neoprávněné sdílení hudby nebo jiného materiálu chráněného autorskými právy, další prodej nebo jiné šíření map Bing, pořizování fotografií nebo video/audio záznamů jiných osob bez jejich souhlasu za účelem zpracování biometrických identifikátorů / informací o jakékoli osobě nebo za jiným účelem pomocí některé ze služeb).
    • ix. Nevykonávejte aktivitu, která porušuje soukromí ostatních uživatelů.
    • x. Nepomáhejte ostatním porušovat tato pravidla.
  • Další informace o našich zásadách, procesech moderování a vymáhání a o konkrétních podmínkách služby jsou k dispozici na adrese aka.ms/trustandsafety.

Používání služeb a podpory

4. Používání služeb a podpory.

  • a. Účet Microsoft. Pro přístup kmnoha službám je nezbytný účet Microsoft. Pomocí účtu Microsoft se můžete přihlásit kproduktům, webům a službám poskytovaným společností Microsoft a některými partnery společnosti Microsoft.
    • i. Vytvoření účtu. Účet Microsoft vytvoříte zaregistrováním online. Souhlasíte, že při registraci k účtu Microsoft nepoužijete žádné nepravdivé, nepřesné nebo zavádějící informace. V některých případech vám může účet Microsoft přiřadit třetí strana, například váš poskytovatel internetových služeb. Pokud jste účet Microsoft obdrželi od třetí strany, může mít tato třetí strana kvašemu účtu dodatečná práva, jako je právo k účtu Microsoft přistupovat nebo jej zrušit. Prostudujte si všechny dodatečné podmínky, které vám třetí strana poskytla, protože společnost Microsoft nenese za tyto dodatečné podmínky odpovědnost. Pokud účet Microsoft vytvoříte jménem subjektu, například svého podniku nebo zaměstnavatele, prohlašujete, že máte oprávnění za tento subjekt přijímat závazky podle těchto podmínek. Přihlašovací údaje kúčtu Microsoft nesmíte převést na jiného uživatele nebo subjekt. Za účelem ochrany vašeho účtu uchovávejte své údaje o účtu a heslo v tajnosti. Zodpovídáte za veškeré aktivity v rámci účtu Microsoft.
    • ii. Užívání účtu. Účet Microsoft je nutné využívat, aby zůstal aktivní. To znamená, že pokud není vzásadách aktivity na účtu Microsoft uvedených na adrese https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=2086738 nebo vnabídce placených služeb poskytováno delší období nebo nevyžaduje-li zákon jinak, musíte se k účtu Microsoft přihlásit alespoň jednou za dva roky, aby účet Microsoft a všechny související služby zůstaly aktivní. Pokud se během tohoto období nepřihlásíte, budeme předpokládat, že účet Microsoft je neaktivní, a zrušíme jej. Důsledky ukončení účtu Microsoft naleznete v oddíle 4.a.iv.2. Do doručené pošty outlook.com nebo do služby OneDrive (odděleně) se musíte přihlásit alespoň jednou ročně, jinak e-mailový účet outlook.com aslužbu OneDrive zrušíme. Pokud se rozumně domníváme, že váš účet Microsoft je ohrožen podvodným používáním třetí stranou (například v důsledku jeho narušení), společnost Microsoft je oprávněna váš účet pozastavit, dokud nepotvrdíte jeho vlastnictví. Na základě povahy narušení můžeme být nuceni zrušit přístup kněkterému nebo veškerému vašemu obsahu. Pokud máte problémy s přístupem k účtu Microsoft, přejděte na tuto adresu: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=238656.
    • iii. Děti a účty. Vytvořením účtu Microsoft nebo používáním služeb přijímáte avyjadřujete souhlas stěmito podmínkami aprohlašujete, že jste dosáhli věku dospělosti stanoveného vzemi, kde žijete, nebo váš rodič či jiný zákonný zástupce vyjádřil souhlas stěmito podmínkami vaším jménem. Pokud nevíte, zda jste dosáhli věku dospělosti tak, jak je stanoven vzemi, ve které žijete, nebo tomuto oddílu nerozumíte, před založením účtu Microsoft požádejte opomoc rodiče nebo jiného zákonného zástupce. Pokud jste rodič nebo jiný zákonný zástupce nezletilé osoby, vy i tato nezletilá osoba přijímáte tyto podmínky a nesete odpovědnost za dohled nad používáním účtu Microsoft nebo služeb, včetně nákupů, touto nezletilou osobou, a to bez ohledu na to, zda je účet nezletilé osoby založen nyní nebo později.
    • iv. Zrušení účtu.
      • 1. Mimo jakýchkoli práv máte právo na zrušení v souladu s oddílem „Zásady poskytování náhrad“ níže (oddíl 9.g). Kdykoli a zjakéhokoli důvodu máte nárok konkrétní služby nebo svůj účet Microsoft zrušit. Chcete-li účet Microsoft zrušit, přejděte na adresu https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618278. Pokud nás požádáte, abychom váš účet Microsoft zrušili, můžete si zvolit jeho pozastavení na dobu 30 nebo 60 dní pro případ, že byste si to rozmysleli. Po uplynutí těchto 30 nebo 60 dní bude váš účet Microsoft zrušen. Vysvětlení toho, co se stane po zrušení účtu Microsoft, naleznete v oddíle 4.a.iv.2 níže. Pokud se během doby pozastavení znovu přihlásíte, účet Microsoft bude znovu aktivován.
      • 2. V případě zrušení vašeho účtu Microsoft (z vaší nebo znaší strany) nastane několik věcí. Zaprvé, vaše právo tento účet Microsoft využívat pro přístup ke službám okamžitě zaniká. Zadruhé, odstraníme vaše data nebo váš obsah související s účtem Microsoft nebo jinak zrušíme spojení mezi vámi a účtem Microsoft (pokud zákony nevyžadují uchování obsahu nebo dat, jejich vrácení nebo převod vám nebo třetí straně, kterou určíte). V důsledku toho již nemusíte mít možnost přistupovat ke službám (nebo ke svému obsahu uloženému v těchto službách), které vyžadují účet Microsoft. Data a obsah byste si proto měli pravidelně zálohovat. Zatřetí, můžete ztratit přístup k získaným produktům.
  • b. Moderování avymáhání. Mnoho našich služeb, které vám umožňují interagovat, vytvářet, generovat a sdílet obsah s ostatními, využívá bezpečnostní systémy na ochranu našich služeb a ostatních uživatelů.
    • i. Zásady. Naše pravidla chování určují, co je při používání našich služeb zakázáno. Naše zásady obsahu a chování naleznete zde (https://www.microsoft.com/DigitalSafety/policies). Pro specifické služby platí další zásady a komunitní standardy vztahující se na jejich uživatele, které jsou k dispozici zde (https://aka.ms/trustandsafety).
    • ii. Hlášení problému Obsah nebo chování, které by mohlo porušovat naše pravidla chování, můžete nahlásit zde (https://aka.ms/reportconcerns).
    • iii. Kontrola. V příslušných případech můžeme používat automatizované systémy a osoby ke kontrole obsahu za účelem identifikace podezření na spam, viry, podvody, phishing, škodlivý software, odstraňování omezení softwaru nebo jiného nezákonného či škodlivého obsahu nebo jednání.
    • iv. Vynucení. Vyhrazujeme si právo zamítnout obsah, pokud překračuje limity úložiště nebo velikosti souboru povolené službou. Obsah můžeme zablokovat, odstranit nebo odmítnout zobrazit, pokud se zdá, že porušuje naše pravidla chování nebo jiné zásady služby nebo pokud to vyžaduje zákon. Pokud porušíte tyto podmínky nebo zásady (https://aka.ms/trustandsafety), můžeme proti vašemu účtu podniknout určité kroky. Tyto kroky mohou zahrnovat okamžité omezení přístupu k určitým funkcím nebo službám, zastavení poskytování služeb či ukončení vašeho účtu Microsoft nebo zablokování doručování komunikace (například e-mailů, sdílení souborů nebo okamžitých zpráv) do a ze služeb. Ukončení vašeho přístupu ke službě nebo účtu může mít za následek propadnutí licencí na obsah, souvisejícího obsahu, členství a zůstatků na účtu Microsoft spojených s účtem. Při kontrole domnělých porušení těchto podmínek si společnost Microsoft vyhrazuje právo zkontrolovat obsah za účelem odstranění problému. Avšak nemůžeme monitorovat celé služby a nepokoušíme se oto. Další informace o procesech moderování a vymáhání (https://www.microsoft.com/DigitalSafety/moderation-and-enforcement), konkrétních podmínkách služeb, dalších zásadách a pokynech (https://www.microsoft.com/DigitalSafety/policies/additional-guidelines) a odvoláních (https://www.microsoft.com/DigitalSafety/moderation-and-enforcement/appeals) jsou kdispozici na adrese https://aka.ms/trustandsafety. Informace o našich zásadách týkajících se nároků při porušení duševního vlastnictví naleznete v části SDĚLENÍ.
  • c. Pracovní nebo školní účty. Kněkterým službám společnosti Microsoft se můžete přihlásit za použití pracovního nebo školního e-mailu. Pokud tak učiníte, souhlasíte stím, že vlastník domény spojené svaší e-mailovou adresou může být informován oexistenci vašeho účtu Microsoft ajeho přidružených odběrů, kontrolovat nebo spravovat váš účet, získat přístup kvašim datům a zpracovávat je, a to včetně obsahu vašich sdělení a souborů, aže společnost Microsoft může informovat vlastníka domény vpřípadě narušení účtu nebo dat. Dále souhlasíte, že vaše užívání služeb společnosti Microsoft může být předmětem dohod, které společnosti Microsoft uzavřela svámi nebo vaší organizací, a že tyto podmínky nemusí platit. Pokud již máte účet Microsoft a používáte oddělenou pracovní nebo školní e-mailovou adresu pro přístup ke službám podle těchto podmínek, můžete být pro pokračování přístupu ke službám vyzváni kaktualizaci e-mailové adresy spojené svaším účtem Microsoft.
  • d. Dodatečné vybavení / datové tarify. K užívání mnoha služeb budete potřebovat připojení k Internetu nebo datový či mobilní tarif. Může být vyžadováno také dodatečné vybavení, například náhlavní souprava, kamera nebo mikrofon. Nesete odpovědnost za zajištění veškerého připojení, plánů nebo vybavení potřebného k užívání Služeb a za úhradu poplatků účtovaných poskytovateli připojení, tarifů a vybavení. Tyto poplatky jsou nad rámec poplatků, které nám platíte za užívání služeb, a jsou nevratné. Ověřte u svého poskytovatele, zda se na vás nějaké takové poplatky vztahují.
  • e. Oznámení služby. Pokud vám potřebujeme něco sdělit ohledně služby, kterou využíváte, zašleme vám oznámení služby a informace, které musíme ze zákona poskytnout. Pokud jste nám pro účet Microsoft poskytli svou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo, můžeme vám zasílat oznámení služeb prostřednictvím e-mailu či SMS (textové zprávy), a to i za účelem ověření vaší totožnosti, ještě před registrací čísla vašeho mobilního telefonu aověřením vašich nákupů. Oznámení služby vám můžeme také zaslat jiným způsobem (například prostřednictvím zprávy v produktu). Na přijímání oznámení prostřednictvím SMS se mohou vztahovat sazby za data nebo zasílání zpráv. Doporučujeme vám sledovat a udržovat, e-mailovou adresu, kterou jste uvedli. Pokud nesouhlasíte spříjmem sdělení elektronickou formou, musíte přestat služby užívat.
  • f. Podpora. Zákaznická podpora pro některé služby je k dispozici na adrese https://support.microsoft.com. Některé služby mohou poskytovat samostatnou nebo doplňkovou zákaznickou podporu vsouladu spodmínkami uvedenými na adrese https://microsoft.com/support-service-agreement, není-li určeno jinak. Podpora nemusí být kdispozici pro předběžné verze nebo beta verze funkcí či služeb. Pokud žijete v EU, můžete také odeslat stížnost platformě EU Řešení sporů online (http://ec.europa.eu/consumers/odr); použijte MSODR@microsoft.com pouze na formuláři stížnosti, nikoli pro jakékoli jiné účely.
  • g. Ukončení vašich služeb. Pokud jsou vaše služby zrušeny (ať již vámi, nebo námi), zaprvé, vaše právo na přístup ktěmto službám okamžitě zaniká a platnost vaší licence ksoftwaru souvisejícího se službami končí. Zadruhé, odstraníme vaše data nebo váš obsah související svašimi službami nebo jinak zrušíme spojení mezi vámi a účtem Microsoft (pokud zákony nevyžadují uchování obsahu nebo dat, jejich vrácení nebo převod vám nebo třetí straně, kterou určíte). V důsledku toho již nemusíte mít možnost přistupovat ke službám (nebo ke svému obsahu uloženému v těchto službách). Data a obsah byste si proto měli pravidelně zálohovat. Zatřetí, můžete ztratit přístup k získaným produktům. Pokud jste zrušili svůj účet Microsoft anemáte žádný další účet, prostřednictvím kterého byste mohli přistupovat ke službám, vaše služby mohou být okamžitě zrušeny.

Používání aplikací a služeb třetích stran

5. Používání aplikací a služeb třetích stran. Služby vám mohou umožňovat přístup nebo získávání produktů, dalších služeb, webových stránek, odkazů, obsahu, materiálů, her, znalostí, integrace, botů nebo aplikací od nezávislých třetích stran (společností nebo osob jiných než Microsoft) („Aplikace aslužby třetích stran”). Mnohé znašich služeb vám také mohou pomoci svyhledáním, požadováním nebo interakcemi saplikacemi nebo službami třetích stran nebo vám mohou umožnit nebo vyžadovat, abyste sdíleli svůj obsah nebo data stěmito aplikacemi a službami třetích stran. Berete na vědomí, že používáním našich služeb od nich požadujete poskytnutí aplikací aslužeb třetích stran. Aplikace aslužby třetích stran vám mohou umožnit nebo vyžadovat, abyste ukládali svůj obsah nebo data uvydavatele, poskytovatele nebo provozovatele aplikací aslužeb třetích stran. Aplikace aslužby třetích stran mohou vyžadovat splnění zásad ochrany osobních údajů nebo přijetí jejich podmínek podmiňujících jejich instalaci nebo užívání. Voddílu 13.b jsou uvedeny dodatečné podmínky pro aplikace získané prostřednictvím určitých obchodů vlastněných nebo provozovaných společností Microsoft nebo jejími afilacemi (včetně mimo jiné obchodů Office Store, Microsoft Store na konzoli Xbox aobchodu Microsoft Store v systému Windows). Před získáním, užíváním, požadováním nebo propojením svého účtu Microsoft sjakýmikoli aplikacemi aslužbami třetích stran byste si měli přečíst podmínky azásady ochrany osobních údajů třetích stran. Žádné takové podmínky třetích stran nemění tyto podmínky. Společnost Microsoft vám v rámci aplikací a služeb třetích stran neposkytuje žádnou licenci k duševnímu vlastnictví. Potvrzujete, že přebíráte všechna rizika apovinnosti vyplývající zvašeho užívání těchto aplikací aslužeb třetích stran aspolečnost Microsoft vůči vám ani jiným subjektům nenese žádnou odpovědnost anemá žádné povinnosti ve vztahu kinformacím nebo službám poskytovaným kteroukoli zaplikací nebo služeb třetích stran.

Dostupnost služby

6. Dostupnost služby.

  • a. Služby, aplikace aslužby třetích stran nebo materiály aprodukty nabízené prostřednictvím služeb mohou být čas od času nedostupné, mohou být nabízeny vomezeném rozsahu nebo se mohou lišit vzávislosti na vaší oblasti nebo zařízení, případně vzávislosti na jiných externích faktorech, například internetovém nebo síťovém připojení. Změníte-li místo přiřazené kvašemu účtu Microsoft, můžete znovu požádat ozískání produktů, které vám byly zpřístupněny akteré jste uhradili vpředchozím regionu vašeho působení.
  • b. Děláme maximu pro to, aby služby byly vždy funkční; nicméně tyto služby nejsou nabízeny sgarantovanou úrovní kvality auvšech online služeb dochází kobčasnému narušení nebo výpadkům. Vpřípadě výpadku nebo narušení služby vám může být dočasně znemožněno získání vašeho obsahu. Doporučujeme vám, abyste si svůj obsah adata ukládaná ve vtěchto službách nebo aplikacích aslužbách třetích stran pravidelně zálohovali.

Aktualizace služeb nebo softwaru azměny těchto podmínek

7. Aktualizace služeb nebo softwaru azměny těchto podmínek.

  • a. Ozamýšlené změně těchto podmínek vás budeme informovat. Tyto podmínky můžeme změnit, pokud je to nezbytné (i) sohledem na rozhodné právo, mimo jiné včetně změny takového práva; (ii) vdůsledku rady nebo příkazu na základě rozhodného práva; (iii) z důvodu vývoje služeb; (iv) ztechnických důvodů; (v) na základě provozních požadavků nebo (vi) v důsledku změny podmínek ve prospěch uživatele. O zamýšlené změně vás budeme informovat před zahájením platnosti této změny, a to prostřednictvím uživatelského rozhraní, ve-mailové zprávě nebo jiným přijatelným způsobem. Poskytneme vám možnost zrušit služby alespoň 30 dní před začátkem platnosti změny. Pokud budete služby používat po datu účinnosti změny, souhlasíte se změněnými podmínkami. Pokud s novými podmínkami nebudete souhlasit, musíte zastavit užívání služeb a zrušit účet Microsoft dle pokynů uvedených voddílu 4.a.iv. Na tento fakt vás také výslovně upozorníme, když vás budeme informovat o zamýšlené změně těchto podmínek.
  • b. Společnost Microsoft může automaticky kontrolovat verzi vašeho softwaru, který je nutný pro poskytování služeb, a bezplatně stahovat aktualizace softwaru či změny nastaveníscílem aktualizovat, zlepšovat adále vyvíjet služby. K dalšímu používání služeb může být také nutné aktualizovat software. Na takové aktualizace se vztahují tyto podmínky, pokud k nim nejsou připojeny dodatečné nebo jiné podmínky. V takovém případě platí tyto jiné podmínky. Pokud dodatečné nebo jiné podmínky spojené saktualizacemi nepřijmete, nebudete aktualizace moci používat ani získávat. Společnost Microsoft se k dodávání aktualizací nezavazuje a nezaručuje, že bude podporovat verzi systému, pro kterou jste software, aplikace, obsah nebo jiné produkty zakoupili nebo licencovali. Mohou vám být poskytovány automatické nebo ruční aktualizace, které nejsou nezbytné pro zajištění souladu služeb zdůvodů uvedených vtomto oddílu. Přijetím těchto podmínek souhlasíte stím, že vám budou tyto aktualizace poskytovány.
  • c. Služby se snažíme neustále zdokonalovat. Kdykoli a bez omezení můžeme změnit služby, odstranit funkce nebo v tomto ohledu ukončit přístup k aplikacím a službám třetích stran, pokud naše smlouvy se třetími stranami již nepovolují zpřístupnění jejich materiálů, pokud tyto materiály již nemůžeme poskytovat, v důsledku technologického pokroku nebo pokud je na základě zpětné vazby zákazníků nutné provést změnu. Pokud vdůsledku změny služeb ztratíte přístup ke svému obsahu, budeme vás informovat předem. Vpřípadě placených služeb vás před jakoukoli podstatnou změnou služeb budeme také informovat. Mimo rozsah vyžadovaný rozhodným právem nemáme žádnou povinnost poskytovat dříve zakoupené materiály, digitální zboží (definované voddílu 13.j) nebo aplikace kopětovnému stažení nebo nahrazení. Jestliže zrušíme placenou službu, vrátíme vám poměrnou část uhrazených plateb odpovídající zbývající části vašeho nároku na službu před zrušením.
  • d. Abyste mohli používat materiál chráněný ochranu DRM, například určitou hudbu, hry, filmy, knihy a další obsah, software DRM může automaticky kontaktovat server práv online a stahovat a instalovat dostupné aktualizace technologie DRM.

Softwarová licence

8. Softwarová licence. Pokud se softwarem není dodávána samostatná licenční smlouva společnosti Microsoft (například pokud používáte aplikaci společnosti Microsoft, která je poskytována vrámci systému Windows, vztahují se na takový software licenční podmínky společnosti Microsoft pro operační systém Windows), vztahují se na software, který vám vrámci služeb poskytujeme, tyto podmínky. Aplikace získané prostřednictvím určitých obchodů vlastněných nebo provozovaných společností Microsoft nebo jejími afilacemi (včetně mimo jiné obchodů Office Store, obchodu Microsoft Store v systému Windows aobchodu Microsoft Store na konzoli Xbox) se řídí oddílem 13.b.i níže.

  • a. Pokud budete dodržovat tyto podmínky, udělujeme vám právo nainstalovat a používat jednu kopii softwaru na jedno zařízení po celém světě, a to pouze jedním uživatelem vrámci vašeho používání služeb. U určitých zařízení může být takový software předinstalován pro vaše osobní nekomerční využívání služeb. Software nebo web, který je poskytován jako součást služeb, může zahrnovat kód třetí strany. Licence ke skriptům a kódu třetích stran, na které odkazují nebo které uvádějí software nebo web, jsou vám poskytovány třetími stranami, které jsou jejich vlastníky, nikoli společností Microsoft. Případná sdělení ke kódu třetích stran jsou přiložena pouze pro vaši informaci.
  • b. Software je poskytován vrámci licence, nikoli prodáván, a společnost Microsoft si vyhrazuje všechna práva ksoftwaru, která nebyla výslovně udělena vrámci těchto podmínek. Tato licence vám neposkytuje žádná práva kníže uvedeným úkonům, které nemůžete provádět nezákonně:
    • i. obcházet technologická opatření ochrany obsažená v softwaru nebo službách či s nimi související;
    • ii. rozkládat, dekompilovat, dešifrovat, hackovat, napodobovat, využívat nebo provádět zpětnou analýzu jakéhokoli softwaru nebo aspektu zahrnutého ve službách nebo přístupného prostřednictvím služeb, svýjimkou apouze vrozsahu, vjakém je tato činnost výslovně povolena příslušným autorským právem.
    • iii. oddělovat komponenty softwaru nebo služeb k použití na jiných zařízeních;
    • iv. publikovat, kopírovat, pronajímat, poskytovat na leasing, prodávat, exportovat, importovat, distribuovat nebo půjčovat software nebo služby, pokud vás ktomu společnost Microsoft výslovně neoprávní;
    • v. převádět software, jakékoli licence ksoftwaru nebo jakákoli práva kpřístupu nebo užívání služeb;
    • vi. používat služby jakýmkoli nepovoleným způsobem, který by mohl narušit jejich použití jinými uživateli nebo umožnil získání přístupu k jakékoli službě, datům, účtu nebo síti;
    • vii. umožnit přístup ke službám nebo měnit jakékoli zařízení schválené společností Microsoft (například konzole Xbox, zařízení Microsoft Surface atd.) pomocí neschválených aplikací třetí strany.

Platební podmínky

9. Platební podmínky. Pokud si zakoupíte službu, vztahují se na váš nákup tyto platební podmínky, a vy s nimi souhlasíte.

  • a. Poplatky. Pokud je některá část služeb zpoplatněna, zavazujete se příslušný poplatek uhradit. Pokud není uvedeno jinak, požadovaná cena za služby zahrnuje veškeré příslušné daně. Za uhrazení těchto daní a dalších poplatků odpovídáte vy. Není-li uvedeno jinak, daně jsou vypočítávány na základě vaší polohy v okamžiku registrace účtu Microsoft. Po zaslání sdělení o skutečnosti, že jsme od vás neobdrželi platbu včas a vplné výši, můžeme pozastavit nebo zrušit váš přístup ke službám, pokud částku vplné výši v příslušné lhůtě neuhradíte. Pozastavení nebo zrušení služeb z důvodu nezaplacení může vést ke ztrátě přístupu kúčtu a možnosti použití účtu a jeho obsahu. Vdůsledku připojení kinternetu prostřednictvím podnikové nebo jiné privátní sítě, která maskuje vaši polohu, mohou být účtovány poplatky odlišné od poplatků uvedených pro vaši skutečnou polohu. Vzávislosti na vašem umístění mohou některé transakce vyžadovat převod měn nebo být zpracovány vjiné zemi. Za takové služby může vaše banka účtovat dodatečné poplatky spojené spoužitím debetní či kreditní karty. Další informace získáte u své banky.
  • b. Váš fakturační účet. Při registraci do služby budete požádáni o poskytnutí údajů o způsobu platby, který použijete k úhradám poplatků za službu. Vpřípadě všech služeb mimo službu Skype jsou vaše fakturační údaje azpůsob platby dostupné alze je změnit na webu správy účtu Microsoft (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618281); vpřípadě softwaru aproduktů Skype se přihlaste kportálu účtu na adrese https://skype.com/go/myaccount. Kromě toho povolujete společnosti Microsoft používat veškeré aktualizované fakturační údaje týkající se vašeho vybraného způsobu platby poskytované bankou, u které je veden váš účet, nebo příslušnou platební sítí. Souhlasíte stím, že neprodleně aktualizujete informace osvém účtu adalší informace, včetně vaší e-mailové adresy nebo způsobu platby, abychom mohli dokončit vaše transakce akontaktovat vás vsouvislosti svašimi transakcemi podle potřeby. Pokud nám oznámíte, že svůj způsob platby již nechcete používat, a neposkytnete nám na naši žádost, abyste tak učinili v příslušném časovém rámci, jiný způsob platby, můžeme vaši placenou službu pozastavit nebo zrušit. Změny vašeho fakturačního účtu neovlivní poplatky účtované vašemu fakturačnímu účtu do doby, než jsme mohli na změny vašeho fakturačního účtu přiměřeně zareagovat.
  • c. Účtování. Poskytnutím údajů o způsobu platby společnosti Microsoft (i) prohlašujete, že jste k použití poskytnutého způsobu platby oprávněni a že veškeré vámi uvedené fakturační údaje jsou pravdivé a přesné; (ii) opravňujete společnost Microsoft k tomu, aby vám účtovala poplatky za služby nebo dostupný obsah k úhradě pomocí vašeho způsobu platby; a (iii) opravňujete společnost Microsoft k tomu, aby vám účtovala použití veškerých placených součástí služeb, ke kterým jste se zaregistrovali v době platnosti těchto podmínek. Jak bylo uvedeno, fakturovat můžeme (a) předem; (b) v době nákupu; (c) krátce po nákupu nebo (d) pravidelně vpřípadě, že se jedná oopakované předplacené služby. Můžeme vám účtovat částku až do vámi schválené výše. O jakékoli změně účtované částky budete vpřípadě opakovaných předplacených produktů předem informováni, stejně jako vpřípadě změny výše částky, jak je uvedeno včásti 9.j níže. Můžeme vám současně za několik předchozích účtovacích období účtovat částky, které předtím nebyly zpracovány.
  • d. Opakované platby. Pokud si služby zakoupíte na bázi předplatného (např. měsíčně, každé tři měsíce nebo jednou ročně), souhlasíte, že povolujete opakované platby; takové platby budou společností Microsoft prováděny vámi vopakovaných intervalech, se kterými jste souhlasili, ato do ukončení předplatného služby vámi nebo společností Microsoft. Vaše služby musíte zrušit před datem další fakturace, aby vám nebylo naúčtováno další používání vašich služeb. Poskytneme vám pokyny, jak je možné služby zrušit. Opakující se platby za vybrané služby můžete spravovat ve svém účtu Microsoft (https://account.microsoft.com/services). Schválením opakovaných plateb opravňujete společnost Microsoft kuložení vašeho platebního nástroje azpracování těchto plateb prostřednictvím elektronického inkasa nebo převodů, případně jako elektronických příkazů kplatbám zurčeného účtu (vpřípadě plateb prostřednictvím sítě Automated Clearing House nebo podobných plateb), nebo jako stažení zurčeného účtu (vpřípadě použití kreditních karet nebo podobných plateb) (souhrnné označení „elektronické platby“). Poplatky za odběr jsou obvykle účtovány před příslušným obdobím odběru. Pokud je jakákoli platba vrácena neuhrazená nebo pokud dojde k zamítnutí transakce z kreditní karty nebo podobné transakce, společnost Microsoft nebo její poskytovatelé služeb si vyhrazují právo strhnout jakýkoli příslušný poplatek za vrácení položky, zamítnutí nebo nedostatečné prostředky a takovou platbu zpracovat jako elektronickou platbu.
  • e. Online výpisy a chyby. Vpřípadě všech služeb mimo Skype vám společnost Microsoft poskytne online výpis vyúčtování na webu pro správu účtu Microsoft (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618284), kde si jej můžete zobrazit avytisknout. Vpřípadě účtu Skype si online výpis můžete zobrazit přihlášením kúčtu na adrese www.skype.com (https://www.skype.com). Jedná se o jediný výpis vyúčtování, který poskytujeme. Vzávislosti na službách a vaší zemi může být poskytnuta faktura včetně DPH. Pokud ve výpisu dojde k chybě, opravíme ji co nejdříve, jakmile nás na ni upozorníte (nebo si jí všimneme) a my vyúčtování přezkoumáme. Doporučujeme vám, abyste nás o zjevných chybách ve vyúčtování informovali do 120 dnů od okamžiku, kdy se poprvé ve vyúčtování objeví, jelikož během této doby je pro nás jednodušší chyby opravit. Své žádosti pro tyto účely můžete adresovat službě zákaznické podpory podle pokynů v oddílu 4.e.
  • f. Zásady poskytování náhrad. Budete mít nárok na zrušení („čas na rozmyšlenou“) po dobu čtrnácti (14) dní ode dne nákupu, a to bez uvedení důvodu. Pokud je služba v okamžiku zrušení poskytnuta částečně, získáte poměrnou náhradu. Uznáváte, že čas na rozmyšlenou končí s úplným doručením služby a váš nákup pak nelze refundovat. Když si od nás zakoupíte digitální obsah, ztratíte právo na zrušení od okamžiku, kdy zahájíte stahování. Nestanoví-li zákon jinak nebo neuvádí-li to konkrétní nabídka služeb, jsou všechny nákupy konečné a jejich úhrady nevratné. Pro všechny služby mimo služby Skype jsou informace apokyny ke zrušení služby avyžádání refundace za použití našeho formuláře vrácení, pokud máte na refundaci nárok, uvedeny na webu pro správu účtu Microsoft (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618284). Vpřípadě služby Skype vyplňte formulář vrácení pomocí informací uvedených zde (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618286). Pokud se domníváte, že vám společnost Microsoft poplatek naúčtovala omylem, musíte ji kontaktovat a my záležitost prošetříme. Pokud vydáme refundaci nebo kredit, nemáme žádnou povinnost vydat stejnou nebo podobnou refundaci v budoucnu. Tyto zásady poskytování náhrad nemají vliv na práva podle platných zákonů. Další informace openěžitých náhradách naleznete včásti Nápověda (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618283).
  • g. Zrušení služeb. Služby můžete zrušit na stránce správy služeb aodběrů svého účtu Microsoft (https://account.microsoft.com/) nebo kontaktováním služby zákazníkům podle popisu voddílu4.e výše. Zrušením placených služeb se zastaví účtování dalšího používání služby. Doporučujeme přejít zpět na nabídku popisující služby, protože (i) nemusíte obdržet náhradu vdobě zrušení; (ii) může se na vás vztahovat povinnost uhradit poplatky za zrušení; (iii) může se na vás vztahovat povinnost uhradit všechny poplatky vyúčtované ktíži vašeho fakturačního účtu za poskytování služeb před datem zrušení a (iv) můžete zrušením služeb ztratit přístup kvašemu účtu a možnost jeho použití. Vaše data budeme zpracovávat vsouladu spopisem uvedeným voddílu 4 výše vtomto dokumentu. Jestliže služby zrušíte, skončí služby na konci aktuálního období služeb nebo, pokud vám účtujeme periodicky, skončí vaše služby na konci období, ve kterém jste je zrušili. Pokud usvé banky iniciujete vrácení nebo zrušení platby za služby, budeme mít za to, že jste platbu zrušili kdatu, kdy byla provedena původní platba, aopravňujete nás kokamžitému zrušení služby a/nebo zrušení veškerého obsahu, který vám byl poskytnut výměnou za takovou platbu.
  • h. Nabídky zkušební doby. Účastníte-li se jakékoli nabídky zkušební doby, může po vás být požadováno zrušení zkušebních verzí služeb včasovém rámci, který je vám sdělen při přijetí nabídky, aby vám nebylo účtováno pokračování používání služeb na konci zkušebního období.
  • i. Propagační nabídky. Společnost Microsoft může služby čas od času nabízet na zkušební dobu, během které vám za služby nebude účtovat žádné poplatky. Společnost Microsoft si vyhrazuje právo naúčtovat vám poplatek za takové služby (za běžnou sazbu) v případě, že porušujete podmínky a ujednání nabídky.
  • j. Změny cen. Je-li pro vaši nabídku služby stanoveno pevné období a cena, tato cena zůstane platná po celé toto období. Budete-li chtít nadále využívat služby, bude nutné přijmout novou nabídku a cenu. Jsou-li vaše služby odebírány periodicky (například jednou měsíčně), nemají žádný specifický časový rozsah anejedná-li se onabídku na vyzkoušení, může znaší strany dojít ke změně ceny služby vpřípadě změny či přidání nových funkcí nebo jejich zlepšení, ato vrozsahu, vjakém došlo ke změně nákladů na poskytování této služby, případně vreakci na změny na trhu (například vsouvislosti snáklady na pracovní síly, výkyvy kurzů měn, změnami voblasti daní nebo předpisů, inflací, licenčními poplatky či náklady na infrastrukturu aadministrativními poplatky). Budeme vás informovat alespoň 30 dní předtím, než změna ceny začne platit. Máte právo zrušit služby před začátkem platnosti změny ceny, vsouladu soddílem 9.g výše. Při sdělení informací ozměně účtované částky vás budeme také informovat odůvodech arozsahu těchto cenových změn aopostupu případného zrušení těchto služeb. Vzávislosti na vašem umístění můžeme vyžadovat, abyste poskytli svůj výslovný souhlas sdanou změnou, apokud takový souhlas neobdržíme, zrušit služby na konci současného fakturačního období nebo vdatum účinnosti změny ceny. Ve všech ostatních případech vás budeme informovat otom, že tato nová cena začne platit vpřípadě, že nezrušíte užívání těchto služeb, a také opostupu případného zrušení těchto služeb.
  • k. Platby vám. Pokud vám dlužíme platbu, souhlasíte, že nám včas poskytnete přesné informace potřebné kprovedení platby. Zodpovídáte za uhrazení daní a poplatků, které mohou vzniknout jako následek této platby. Musíte také dodržet všechny námi určené další podmínky ohledně vašeho práva na jakoukoli platbu. Pokud obdržíte chybnou platbu, můžeme ji vymáhat zpět. Souhlasíte stím, že snámi vtomto úsilí budete spolupracovat. Platba může být také snížena bez sdělení pro vyrovnání případného předchozího přeplatku.
  • l. Pozdní platby. V případě pozdních plateb jste povinni uhradit přiměřené náklady vzniklé vymáháním včas nezaplacených úhrad, včetně nákladů na právního zástupce a dalších právních poplatků a nákladů, jak stanoví zákon a omezení. Pokud nezaplatíte plnou částku včas ani poté, co jsme vám odeslali připomenutí obsahující upozornění, že vaše služby budou v případě včasného neuhrazení platby pozastaveny nebo zrušeny, můžeme vaše služby pozastavit nebo zrušit. Pozastavení nebo zrušení služeb se můžete vyhnout, uhradíte-li požadovanou platbu včase uvedeném vpřipomenutí. Postup bude odlišný, pokud se jedná o nevýznamnou chybějící částku. Chybějící částky menší než 2% z celkové hodnoty faktury jsou vždy považovány za nevýznamné. Pozastavení nebo zrušení služeb zdůvodu nezaplacení může vést ke ztrátě přístupu kúčtu Microsoft.
  • m. Dárkové poukázky. Zpětný odběr apoužití dárkových poukázek (mimo dárkových poukázek služby Skype) se řídí podmínkami aujednáními dárkových poukázek společnosti Microsoft (https://support.microsoft.com/help/10562/microsoft-account-gift-card-terms-and-conditions). Informace odárkových poukázkách pro službu Skype naleznete na stránce nápovědy služby Skype (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=615383).
  • n. Platební metoda využívající bankovní účet. Pro svůj účet Microsoft si můžete zaregistrovat vhodný bankovní účet a používat jej jako platební metodu. Vhodné bankovní účty zahrnují účty vedené finanční institucí, která přijímá přímé inkaso (např. finanční instituce v USA, která podporuje položky sítě Automated Clearing House („ACH“), evropská finanční instituce, která podporuje platební oblast SEPA („SEPA“) nebo „iDEAL“ v Nizozemsku). Platí také podmínky, se kterými jste souhlasili při přidávání svého bankovního účtu jako platební metody ve svém účtu Microsoft (např. „mandát“ v případě SEPA). Potvrzujete a zaručujete, že zaregistrovaný bankovní účet je veden pod vaším jménem a že jste oprávněni tento účet registrovat a používat jako platební metodu. Registrací nebo výběrem svého bankovního účtu jako platební metody opravňujete společnost Microsoft (nebo jejího zástupce) k inicializaci jednoho či více inkas na celkovou částku nákupu či poplatku za odběr (v souladu s podmínkami vašeho odběru) z vašeho bankovního účtu (a v případě potřeby k inicializaci jednoho nebo více připsání částky na váš bankovní účet za účelem opravy chyb, refundace či k podobným účelům) a finanční instituci, u které je váš účet veden, opravňujete k odečtení těchto debetních a připsání těchto kreditních položek. Rozumíte, že toto oprávnění zůstává plně v platnosti a účinnosti, dokud z účtu Microsoft neodstraníte informace o svém bankovním účtu. Pokud se domníváte, že vám byla nějaká částka naúčtována omylem, obraťte se co nejdříve na zákaznickou podporu podle pokynů v oddíle 4.e výše. Zákony platné ve vaší zemi mohou také omezovat vaši odpovědnost v případě podvodných, chybných či neoprávněných transakcí z vašeho bankovního účtu. Registrací nebo výběrem bankovního účtu jako platební metody uznáváte, že jste si tyto podmínky přečetli, rozumíte jim a souhlasíte s nimi.

Smluvní strany, rozhodné právo amísto řešení sporů

10. Smluvní strany, rozhodné právo amísto řešení sporů Pokud žijete (nebo, jste-li podnik, je-li vaše hlavní místo podnikání) vEvropské unii, na Islandu, vLichtenštejnsku, Norsku, Švýcarsku nebo Spojeném království avyužíváte-li bezplatné nebo placené služby, uzavíráte smlouvu se společností Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, Irsko (registrována na úřadu pro registraci společností v Irsku pod číslem 256796, DIČ: IE 8256796U, se sídlem na adrese 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irsko). Na všechny vaše nároky týkající se bezplatných aplacených služeb se vztahují zákony Irska. Máte však nárok na povinnou ochranu spotřebitele vsouladu se zákony země, do které vaše služby poskytujeme ave které máte bydliště (nebo vpřípadě firmy, ve které máte hlavní místo podnikání). Sohledem na jurisdikci můžete vy nebo společnost Microsoft zvolit příslušný soud vzemi, do které vaše služby poskytujeme ave které máte své bydliště (nebo své hlavní místo podnikání), ato pro všechny spory, které vznikly vdůsledku těchto podmínek či vsouvislosti snimi, nebo si můžete zvolit příslušný soud vIrsku.

Záruky

11. Záruky. Pokud jste zákazník, místní zákony vám mohou poskytovat určitá práva. Mezi tato práva patří povinnost společnosti Microsoft poskytovat služby s využitím přiměřené péče adovedností. Žádné ustanovení těchto podmínek nemá za cíl omezit nebo vyloučit naši odpovědnost za jakékoli porušení těchto podmínek společností Microsoft a vy budete mít prospěch ze zákonné záruky na shodu a skryté vady podle práva země, do které směřujeme vaše služby. Více informací o svých zákonných právech se dozvíte zde (https://www.microsoft.com/en-gb/store/b/aboutwarranties). S VÝHRADOU VÝŠE UVEDENÉ ZÁRUKY A S VÝJIMKOU PŘÍPADŮ, KDY JSME VE ZLÉ VÍŘE SKRYLI VADY NEBO KDY TYTO VADY ZNEMOŽNILY POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB, A S VÝJIMKOU PLACENÝCH PRODUKTŮ SKYPE POSKYTUJEME SLUŽBY „TAK, JAK JSOU“, „SE VŠEMI VADAMI“ A „TAK, JAK JSOU K DISPOZICI“. NEZARUČUJEME PŘESNOST ANI VČASNOST SLUŽEB. UZNÁVÁTE A SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE POČÍTAČOVÉ A TELEKOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY NEJSOU BEZCHYBNÉ A ŽE MŮŽE DOCHÁZET KOBČASNÝM VÝPADKŮM. NEMŮŽEME ZARUČIT, ŽE SLUŽBA BUDE NEPŘERUŠOVANÁ, VČASNÁ, BEZPEČNÁ A BEZCHYBNÁ NEBO ŽE NEDOJDE KE ZTRÁTĚ DAT. SPOLEČNOST MICROSOFT A JEJÍ AFILACE, PRODEJCI, DISTRIBUTOŘI A DODAVATELÉ NEPOSKYTUJÍ ŽÁDNÉ SMLUVNÍ ZÁRUKY ANI PODMÍNKY. MÁTE VŠECHNY POVINNÉ ZÁRUKY STANOVENÉ ZÁKONEM, ALE NEPOSKYTUJEME ŽÁDNÉ DALŠÍ ZÁRUKY. V MAXIMÁLNÍM ROZSAHU POVOLENÉM ROZHODNÝM PRÁVEM VYLUČUJEME VEŠKERÉ POVINNÉ ZÁRUKY, VČETNĚ ZÁRUKY OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL, ODBORNÉHO ÚSILÍ ANEPORUŠENÍ PRÁV.

Omezení odpovědnosti

12. Omezení odpovědnosti.

  • a. Společnost Microsoft není odpovědná za váš obsah, materiály nebo ostatní materiály třetí strany, včetně odkazů na weby třetích stran a aktivity uživatelů. Tento obsah aaktivity nelze přičíst společnosti Microsoft a nepředstavují názor společnosti Microsoft.
  • b. Společnost Microsoft ponese odpovědnost pouze v případě, že byly porušeny důležité závazky vyplývající ze smlouvy nebo je-li to jiným způsobem vyžadováno příslušnými zákony.
  • c. Společnost Microsoft, její zástupci nebo právní zástupci nejsou odpovědní za nepřímé škody, včetně finanční ztráty, například ztráty zisku, pokud společnost Microsoft, její zástupci nebo právní zástupci nejednali v hrubé nedbalosti nebo v rámci úmyslného nekalého jednání.
  • d. Veškerá zákonná odpovědnost bez zavinění společnosti Microsoft, včetně zákonem stanovené odpovědnosti za porušení záruky, zůstává omezením odpovědnosti nedotčena. Totéž platí pro odpovědnost společnosti Microsoft, jejích zástupců nebo právních zástupců v případě podvodu nebo nedbalosti s následkem zranění nebo úmrtí jednotlivce.
  • e. Společnost Microsoft nenese odpovědnost za neplnění nebo prodlevu při plnění svých povinností podle těchto podmínek v rozsahu, ve kterém je takové neplnění způsobeno okolnostmi mimo přiměřenou kontrolu společnosti Microsoft (například pracovní spory, vyšší moc, válka nebo teroristické aktivity, záměrné poškození, nehody nebo dodržování platných zákonů či vládních výnosů). Společnost Microsoft vynaloží veškeré úsilí kminimalizaci účinků těchto událostí a k plnění povinností, které nebyly dotčeny.

Podmínky specifické pro službu

13. Podmínky specifické pro službu. Podmínky před a za tímto oddílem 13 se obecně vztahují na všechny služby. Tento oddíl obsahuje podmínky specifické pro službu, které doplňují obecné podmínky. Tyto podmínky specifické pro službu mají přednost v případě rozporu sobecnými podmínkami.

Xbox

  • a. Xbox.
    • i. Omezení na osobní a nekomerční užívání. Online služba Xbox, hry Xbox Game Studios (včetně Mojang Games) (https://www.xbox.com/xbox-game-studios), aplikace, předplatné (např. nabídka předplacených služeb Xbox Game Pass), služby (např. Xbox Cloud Gaming) aobsah poskytovaný společností Microsoft (souhrnně „Služby Xbox“) jsou určeny pouze pro vaše osobní anekomerční použití.
    • ii. Služby Xbox. Když se přihlásíte kodběru služeb Xbox, budou informace ovašem hraní, aktivitách apoužívání her aslužeb Xbox sledovány asdíleny spříslušnými třetími stranami, včetně vývojářů her a vydavatelů, aby společnost Microsoft mohla poskytovat služby Xbox aaby tyto třetí strany mohly provozovat hry aslužby, které nepatří společnosti Microsoft. Pokud navíc kpřístupu ke službám Xbox dochází skrze platformy třetích stran, informace ovašich herních ajiných aktivitách aužívání her aslužeb Xbox mohou být těmito platformami třetích stran sledovány asdíleny podle jakýchkoli podmínek a zásad ochrany osobních údajů třetích stran. Propojíte-li svůj účet služeb Microsoft Xbox súčtem služby, která není poskytována společností Microsoft, nebo se přihlásíte ke svému účtu služeb Xbox za účelem přístupu ke službě, která není poskytována společností Microsoft (například vydavatel her jiný než společnost Microsoft vydávající aplikace aslužby třetí strany), souhlasíte, že: (a) společnost Microsoft může stouto stranou, která není součástí společnosti Microsoft, sdílet omezené informace týkající se účtu apoužívání (mimo jiné včetně jmenovky hráče, skóre hráče, herního skóre, herní historie, údajů opoužívání aseznamu přátel), jak je uvedeno vProhlášení společnosti Microsoft oochraně osobních údajů, a(b) pokud to umožňuje vaše nastavení ochrany osobních údajů služby Xbox, může mít strana, která není součástí společnosti Microsoft, také přístup kvašemu obsahu zherní komunikace nebo jiných aplikací, které používáte, když jste přihlášeni ke svému účtu utéto strany, která není součástí společnosti Microsoft. Pokud to povoluje nastavení ochrany osobních údajů služby Xbox, je společnost Microsoft oprávněna zveřejnit vaše jméno, jmenovku hráče, obrázek hráče, motto, avatara, záběry zher a hry, které hrajete, vrámci komunikace sosobami, kterým to povolíte.
    • iii. Váš obsah. Vrámci vytváření komunity služeb Xbox udělujete společnosti Microsoft, jejím afilacím aposkytovatelům dílčích licencí bezplatné acelosvětově platné právo kužívání, změně, rozmnožování, distribuci, vysílání, sdílení azobrazování vašeho obsahu nebo jména, jmenovky hráče, obrázku hráče, mota či avataru, které jste zveřejnili ve službách Xbox, ato jako celek nebo částečně jakýmkoli způsobem nebo svyužitím jakýchkoli procesůvrámci libovolných materiálů nebo podpory.
    • iv. Herní manažeři. Některé hry mohou využívat herní manažery, ambasadory nebo hostitele. Herní manažeři ahostitelé nemají oprávnění mluvčích společnosti Microsoft. Jejich názory nemusí nutně odrážet názory společnosti Microsoft.
    • v. Děti ve službě Xbox. Jste-li nezletilá osoba užívající služby Xbox, váš rodič nebo jiný zákonný zástupce může mít kontrolu nad mnoha aspekty vašeho účtu na platformě Xbox apřijímat hlášení ovašem užívání služeb Xbox. Tyto funkce jsou exkluzivní pro služby Xbox a nemusí se přenášet na jiné platformy.
    • vi. Herní měna nebo virtuální zboží. Služby Xbox mohou zahrnovat virtuální herní měnu (například zlato, mince nebo body), kterou lze zakoupit od společnosti Microsoft nebo jejím jménem pomocí skutečných platebních prostředků pod podmínkou dosažení dospělosti vzemi vašeho pobytu. Služby Xbox mohou také zahrnovat virtuální digitální položky nebo zboží, které lze zakoupit od společnosti Microsoft nebo jejím jménem za skutečné platební prostředky nebo pomocí herní měny. Herní měnu avirtuální zboží nelze nikdy považovat za skutečné platební prostředky, zboží ani jiné položky peněžní hodnoty od společnosti Microsoft nebo kterékoli další strany. Kromě omezené, osobní, odvolatelné, nepřenositelné, nesublicencovatelné licence pro použití herní měny avirtuálního zboží ve službách Xbox nemáte žádné právo ani nárok na takovouto herní měnu nebo virtuální zboží spojené skteroukoli hrou nebo aplikací Xbox, zobrazující se nebo pocházející ze služeb Xbox, ani jakékoli jiné atributy spojené spoužitím služeb Xbox nebo uložené ve službách Xbox. Společnost Microsoft může svoji nabídku herní měny nebo virtuálního zboží čas od času změnit.
    • vii. Aktualizace softwaru. U každého zařízení, které se spojí se službami Xbox, můžeme automaticky kontrolovat vaši verzi softwaru konzoly Xbox nebo aplikace Xbox a stahovat aktualizace nebo změny konfigurace softwaru konzoly Xbox nebo aplikací Xbox, včetně aktualizací a změn, které vám zabrání vpřístupu ke službám, vhraní padělaných her či aplikací Xbox nebo používání nepovolených hardwarových periferních zařízení ve spojení skonzolí Xbox.
    • viii. Podvodný amanipulativní software. U každého zařízení, které se může připojit ke službám Xbox, můžeme automaticky zkontrolovat, zda neobsahuje nepovolený hardware nebo software, který umožňuje podvádění a manipulaci v rozporu s pravidly chování nebo těmito podmínkami, a stahovat softwarové aplikace nebo změny konfigurace aplikace Xbox, včetně těch, které vám zabrání v přístupu ke službám Xbox nebo v používání nepovoleného hardwaru nebo softwaru, který umožňuje podvádění nebo manipulaci.
    • ix. Další podmínky předplatného. Předplatné služeb Xbox se řídí dalšími podmínkami uvedenými vdokumentu Další podmínky předplatného Xbox (https://www.xbox.com/legal/subscription-terms).
    • x. Neaktivní předplatná služeb Xbox. Společnost Microsoft může ve vybraných zemích vypnout opakované účtování azastavit opakované poplatky, pokud po určitou dobu nepoužíváte předplatné služeb Xbox. Před vypnutím opakovaného účtování vás společnost Microsoft na tuto skutečnost upozorní. Další informace, včetně příslušné doby nečinnosti, naleznete včásti Časté dotazy kzásadám pro nečinnost (https://support.xbox.com/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-subscription-inactivity-policy).
    • xi. Další licenční smlouvy a kodexy chování pro koncové uživatele. Některé služby Xbox mohou mít své vlastní podmínky používání a kodexy chování.

Obchod

  • b. Obchod. Pojem „obchod“ označuje službu, která vám umožňuje procházet, stahovat, nakupovat a hodnotit a psát recenze o aplikacích (pojem „aplikace“ zahrnuje hry) aostatní digitální obsah. Tyto podmínky se týkají používání konkrétních obchodů vlastněných nebo provozovaných společností Microsoft nebo jejími afilacemi (včetně mimo jiné obchodu Office Store, obchodu Microsoft Store vsystému Windows aobchodu Microsoft Store ve službě Xbox). Pojem „Office Store“ označuje službu Store pro produkty a aplikace Office pro sady Office, Microsoft Office365, SharePoint, Exchange, Access a Project (verze 2013 a novější) nebo jiné služby značky Office Store. Pojem „obchod Microsoft Store vsystému Windows” označuje obchod vlastněný nebo provozovaný společností Microsoft nebo jejími afilacemi, určený pro zařízení se systémem Windows, například telefony, PC atablety, nebo jakoukoli jinou službu, která je opatřena značkou Microsoft Store aje přístupná vzařízeních se systémem Windows, jako jsou telefony, PC nebo tablety. Pojem „obchod Microsoft Store na konzoli Xbox” označuje obchod vlastněný nebo provozovaný společností Microsoft nebo jejími afilacemi azpřístupněný na konzolích Xbox nebo jakoukoli jinou službu, která je opatřena značkou Microsoft Store aje přístupná na konzoli Xbox.
    • i. Licenční podmínky. V příslušné službě Store budeme uvádět vydavatele jednotlivých dostupných aplikací. Nejsou-li pro aplikaci stanoveny jiné licenční podmínky, standardní licenční podmínky pro aplikace („SALT“) uvedené na konci těchto podmínek představují smlouvu mezi vámi a vydavatelem aplikace uvádějící licenční podmínky vztahující se na aplikaci, kterou jste si stáhli prostřednictvím kteréhokoli obchodu vlastněného nebo provozovaného společností Microsoft nebo jejími afilacemi (kromě obchodu Office Store). Stručně řečeno, tyto podmínky zahrnují užívání služeb společnosti Microsoft adalších služeb poskytovaných prostřednictvím těchto služeb. Oddíl 5 těchto podmínek se vztahuje také na jakékoli aplikace a služby třetích stran získané prostřednictvím služby Store. Na aplikace stahované prostřednictvím obchodu Office Store se podmínky SALT nevztahují amají samostatné licenční podmínky.
    • ii. Aktualizace. Společnost Microsoft bude automaticky vyhledávat a stahovat aktualizace pro vaše aplikace, i když nejste přihlášeni k příslušné službě Store. Pokud automatické aktualizace aplikací služby Store nechcete přijímat, můžete si změnit nastavení služby Store či systému. Určité aplikace služby Office Store, které jsou zcela nebo částečně hostovány online, mohou být kdykoli aktualizovány vývojářem aplikace a nemusejí vyžadovat vaše svolení.
    • iii. Hodnocení a recenze. Odešlete-li hodnocení nebo recenzi pro aplikaci nebo jiné digitální zboží ve službě Store, můžete obdržet e-mail od společnosti Microsoft sobsahem od vydavatele dané aplikace nebo digitálního zboží. Jakýkoli takovýto e-mail pochází od společnosti Microsoft. Společnost Microsoft nesdílí vaši e-mailovou adresu sžádnými vydavateli aplikací nebo jiného digitálního zboží, které získáte prostřednictvím obchodu.
    • iv. Upozornění k bezpečnosti. Aby nedošlo k možnému poškození, nepříjemným pocitům nebo namáhání zraku, je třeba při používání her nebo dalších aplikací dělat pravidelné přestávky, zejména pokud vdůsledku užívání cítíte bolest nebo únavu. Udělejte si přestávku, pokud cítíte nepříjemné pocity. Nepříjemné pocity mohou zahrnovat pocity nevolnosti, dezorientaci, bolest hlavy, únavu, namáhání zraku nebo suché oči. Používání aplikací vás může rozptýlit a zhoršit vaši schopnost vnímat okolí. Vyhněte se místům, kde můžete zakopnout, nízkým stropům či křehkým nebo cenným věcem, u kterých může dojít kpoškození. Velmi malé procento osob může po vystavení určitým vizuálním obrazům, například blikajícím světlům nebo vzorům, které se mohou v aplikacích objevit, zaznamenat záchvat. I lidé bez předchozích záchvatů mohou mít nediagnostikovaný zdravotní problém, který je může způsobit. Mezi příznaky mohou patřit závratě, změna vidění, škubání, trhání nebo třes končetin, dezorientace, zmatení, ztráta vědomí a křeče. Pokud takové příznaky zaznamenáte, ihned přestaňte aplikaci používat a vyhledejte lékaře. Pokud jste již dříve zaznamenali příznaky spojené se záchvaty, konzultujte lékaře ještě před použitím aplikací. Rodiče by měli sledovat, zda jejich děti při používání aplikací takové příznaky nevykazují.

Funkce rodinného účtu Microsoft

  • c. Funkce rodinného účtu Microsoft. Rodiče a děti mohou rodinný účet Microsoft, včetně aplikace Microsoft Family Safety používat kbudování vzájemné důvěry na základě vzájemného pochopení toho, jaké chování, weby, aplikace, hry, fyzická umístění a útrata jsou vrámci dané rodiny vhodné. Rodiče mohou rodinný účet vytvořit na adrese https://account.microsoft.com/family (nebo podle pokynů na zařízení Windows či konzole Xbox) a přizváním dětí nebo dalších rodičů. Pro příslušníky rodiny je k dispozici mnoho funkcí, takže si při zadávání souhlasu s vytvořením rodinného účtu nebo začleněním do něj a při nákupu digitálního zboží pro rodinný přístup důkladně prostudujte uvedené informace. Vytvořením rodinného účtu nebo začleněním do něj prohlašujete, že rodinný účet budete používat vsouladu sjeho účelem a nebudete jej používat neoprávněným způsobem knezákonnému přístupu kinformacím jiné osoby. Funkce rodinného účtu Microsoft jsou exkluzivní vrámci služeb společnosti Microsoft a není možné je přenést na jiné platformy. Například nastavení Family Safety pro Xbox se použije na konzoli Xbox nebo skrze Xbox na PC nebo mobilním zařízení, ale nemusí platit na jiných platformách.

Skupinové zasílání zpráv

  • d. Skupinové zasílání zpráv. Různé služby společnosti Microsoft vám umožní posílat zprávy ostatním uživatelům prostřednictvím hlasových nebo SMS zpráv („zprávy“) nebo umožnit společnosti Microsoft a afilacím pod kontrolou společnosti Microsoft takové zprávy zasílat vám nebo jednomu či více uživatelům vaším jménem. POKUD SPOLEČNOSTI MICROSOFT ČI AFILACÍM POD KONTROLOU SPOLEČNOSTI MICROSOFT DÁTE POKYN KZASLÁNÍ TAKOVÉ ZPRÁVY, PROHLAŠUJETE A ZARUČUJETE, ŽE VY IJAKÁKOLI OSOBA, KTERÉ MÁME ZASLAT ZPRÁVU PODLE VAŠEHO POKYNU, SOUHLASÍTE SPŘIJETÍM TAKOVÝCH ZPRÁV A JAKÝCHKOLI JINÝCH SOUVISEJÍCÍCH ADMINISTRATIVNÍCH TEXTOVÝCH ZPRÁV OD SPOLEČNOSTI MICROSOFT A AFILACÍ POD JEJÍ KONTROLOU. „Administrativní textové zprávy“ jsou periodické transakční zprávy zkonkrétní služby společnosti Microsoft, mimo jiné „uvítací zpráva“ nebo pokyny, jak zastavit přijímání zpráv. Pokud si vy nebo členové skupiny již nepřejete přijímat takové zprávy, můžete se kdykoli zodběru dalších zpráv od společnosti Microsoft či jejích afilací odhlásit za použití poskytnutých pokynů. Pokud si již nepřejete přijímat takové zprávy nebo být součástí skupiny, souhlasíte stím, že jejich odběr zrušíte či skupinu opustíte za použití pokynů poskytnutých vpříslušném programu nebo službě. Pokud máte důvody se domnívat, že si člen skupiny již nadále nepřeje přijímat takové zprávy či být součástí skupiny, souhlasíte stím, že tohoto člena odstraníte ze skupiny. Dále prohlašujete azaručujete, že vy i jakákoli osoba, které máme podle vašeho pokynu zaslat zprávu, jste srozuměni stím, že každý člen skupiny je odpovědný za náklady spojené spoplatky za zasílání zpráv, které účtuje příslušný mobilní operátor, včetně veškerých poplatků za zasílání mezinárodních zpráv, které mohou být účtovány za zprávy zaslané ztelefonních čísel vUSA.

Skype, Microsoft Teams aGroupMe

  • e. Skype, Microsoft Teams aGroupMe.
    • i. Tísňové služby. Tradiční telefonické služby poskytované prostřednictvím mobilní nebo pevné linky aslužby Skype, Microsoft Teams aGroupMe se od sebe podstatnými způsoby liší. Společnost Microsoft má podle platných místních nebo vnitrostátních pravidel, předpisů nebo zákonů omezené povinnosti nabízet přístup ktísňovým službám, jako je tísňové volání na čísla 911 nebo 112 („Tísňové služby“), prostřednictvím aplikací Skype, Microsoft Teams aGroupMe.
    • ii. Pouze omezené softwarové verze funkce Skype to Phone vaplikaci Skype mohou ve velmi omezeném počtu zemí avzávislosti na použité platformě podporovat volání na tísňové linky. Podrobnosti o dostupnosti a konfiguraci této funkce naleznete zde: http://www.skype.com/en/legal/emergency-calling/. Pokud je tísňové volání přes Skype to Phone spojeno, musíte uvést údaje osvé fyzické poloze, aby vám mohly tísňové služby pomoci. Společnost Microsoft nezaručuje, že vaše tísňové volání bude spojeno. Další informace o volání na číslo 112, vyhrazenou tísňovou linku pro EU, naleznete na adrese www.skype.com/go/emergency.
    • iii. Změny placených produktů Skype. Pokud provedeme změny placených produktů Skype, které jsou ve váš neprospěch, upozorníme vás na změny a na vaše právo ukončit dotčený produkt před změnou minimálně třicet dní předem. Pokud produkt před nabytím účinnosti změn neukončíte, se změnami souhlasíte. Na tuto skutečnost vás v rámci oznámení výslovně upozorníme.
    • iv. Rozhraní API pro přenos. Pokud chcete službu Skype používat v souvislosti spřenosy, musíte splňovat podmínky služby pro přenosy uvedené na adrese https://www.skype.com/go/legal.broadcast. Chcete-li použít jakékoli aplikační programové rozhraní („API”) vystavené nebo zpřístupněné společností Microsoft, musíte splnit příslušné licenční podmínky, které jsou kdispozici na adrese www.skype.com/go/legal.
    • v. Zásady poctivého užívání. Na vaše používání softwaru aproduktů Skype se mohou vztahovat zásady dovoleného používání. Prostudujte si tyto zásady, které vás chrání před podvodem azneužitím amohou omezovat typ, délku nebo objem volání či zpráv, které můžete provádět aodesílat. Tyto zásady jsou do těchto podmínek začleněny odkazem. Naleznete je na adrese https://www.skype.com/go/terms.fairusage.
    • vi. Mapování. Software aprodukty Skype obsahují funkce, které vám umožňují odesílání informací nebo uvádění vaší polohy na mapách pomocí mapové služby. Používáním těchto funkcí souhlasíte stěmito podmínkami apodmínkami Map Google dostupnými na adrese https://www.google.com/intl/en_ALL/help/terms_maps.html.
    • vii. Osobní nekomerční užívání. Software aprodukty Skype jsou nabízeny výhradně pro vaše osobní anekomerční užití. Aplikaci Skype smíte používat vpráci kvlastní obchodní komunikaci.
    • viii. Číslo Skype, Skype To Go. Poskytne-li vám společnost Microsoft číslo aplikace Skype nebo Skype To Go, souhlasíte, že nejste vlastníkem tohoto čísla amáte právo jej používat po neomezeně dlouhou dobu. Vněkterých zemích vám může být číslo namísto společností Microsoft zpřístupněno partnerem společnosti Microsoft amusíte stímto partnerem uzavřít samostatnou smlouvu. Další podrobnosti očíslu Skype viz https://go.skype.com/home.skype-number.
    • ix. Skype Manager. „Účet administrátora služby Skype Manager“ vytváříte aspravujete vy jako individuální administrátor skupiny Skype Manager, nikoli jako obchodní subjekt. Svůj osobní účet Microsoft můžete propojit se skupinou služby Skype Manager („Propojený účet“). Pro službu Skype Manager můžete určit další administrátory, pokud přijmou tyto podmínky. Pokud čísla Skype přidělíte propojenému účtu, nesete odpovědnost za dodržování požadavků souvisejících smístem bydliště nebo umístěním svých uživatelů propojeného účtu. Pokud se rozhodnete propojený účet odstranit ze skupiny služby Skype Manager, může dojít ke ztrátě přiřazených předplatných, nevyužitého kreditu a čísel Skype a váš obsah nebo materiály spojené sodstraněným propojeným účtem již nemusejí být dostupné. Souhlasíte, že veškeré osobní údaje svých uživatelů propojeného účtu budete zpracovávat vsouladu se všemi platnými zákony o ochraně osobních údajů.
    • x. Poplatky avratky uslužby Skype. Poplatky splatné za volání na telefony mimo předplatné zahrnují poplatek za spojení (účtovaný jednou za hovor) a minutovou sazbu uvedenou na adrese www.skype.com/go/allrates. Poplatky za hovor budou odečteny z vašeho zůstatku kreditu Skype. Společnost Microsoft je oprávněna změnit sazby za volání na telefony a čísla s premium sazbami, které nejsou součástí předplatného. Pokud jsou změny významné a nejsou ve váš prospěch (například pokud sazby zvýšíme), informujeme vás e-mailem nebo jiným vhodným způsobem minimálně třicet (30) dní před datem, kdy změny sazeb vstoupí vplatnost. Po uplynutí třiceti (30) dní budou pro váš další hovor účtovány nové sazby. Aktuální sazby naleznete na adrese www.skype.com/go/allrates. Pokud nové sazby nepřijímáte, hovor neprovádějte. Poplatky za necelé minuty volání a jednotlivé centy budou zaokrouhleny nahoru na další celou jednotku. Není-li uvedeno jinak, všechny ceny za placené produkty Skype zahrnují příslušné daně, včetně DPH. DPH je vypočtena na základě zadané fakturační adresy. Výslovně se vzdáváte jakéhokoli práva na refundaci DPH od společnosti Microsoft, pokud by výše DPH splatné společností Skype daňovým úřadům byla znějakého důvodu nižší než částka DPH vybraná od vás. Placené produkty Skype nejsou dostupné pro zákazníky na Mount Athos, Kanárských ostrovech, francouzských zámořských departementech, Alandských ostrovech, ostrovech Channel Islands, ostrově Helgoland, v oblasti Büsingen / Buesingen, Ceuta, Melilla, Livigno, Campione d'Italia a v italských vodách jezera Lugano. Pokud jste použili placený produkt Skype, váš čas na rozmyšlenou vyprší a váš nákup nelze vrátit ani za něj vyplatit peněžitou náhradu. Využití kreditu Skype, přidělení čísla Skype nebo využití objemů předplatného přestavuje plné doručení nebo používání placeného produktu Skype. Výslovně souhlasíte, že čísla Skype mohou být přidělena před koncem času na rozmyšlenou a po přidělení již nemohou být refundována. Po uplynutí času na rozmyšlenou mohou být vsouladu stěmito podmínkami refundována pouze nevyužitá předplatná služby Skype snevypršenou platností. Čas na rozmyšlenou arefundace se nevztahují na placené produkty Skype, které (i) jsou zakoupeny prostřednictvím partnera třetí strany, (ii) jsou uhrazeny hotově za použití platebních metod třetí strany (například prostřednictvím elektronické peněženky); (ii) nejsou přímo zakoupeny online od společnosti Microsoft (např. poukázky nebo předplacené karty) nebo (iv) jsou přiřazeny kvašemu účtu třetí stranou. Bez ohledu na výše uvedené můžete mít podle platných zákonů nárok na vrácení jakéhokoli předplaceného zůstatku předplatného vpřípadě, že změníte své číslo Skype na jiného poskytovatele.
    • xi. Kredit Skype. Společnost Microsoft nezaručuje, že zůstatek svého kreditu Skype budete moct využít kzakoupení všech placených produktů Skype. Pokud kredit Skype nepoužijete po období 180 dní, změní společnost Microsoft stav vašeho kreditu na neaktivní. Kredit Skype můžete znovu aktivovat na odkaze pro opakovanou aktivaci na adrese https://www.skype.com/go/store.reactivate.credit. Zaškrtnutím příslušného políčka při nákupu kreditu Skype můžete povolit funkci automatického dobíjení. Je-li tato funkce povolena, váš zůstatek kreditu Skype se dobije o stejnou částku prostřednictvím zvoleného způsobu platby vždy, když klesne pod limit, který společnost Skype může čas od času nastavit. Pokud jste si předplatné zakoupili s využitím jiné metody platby než kreditní karty, služby PayPal nebo Moneybookers (Skrill) a povolili jste funkci automatického dobíjení, bude váš zůstatek kreditu Skype dobit o částku nezbytnou k zakoupení vašeho dalšího opakovaného předplatného. Funkci automatického dobíjení můžete kdykoli zakázat změnou nastavení portálu účtu v aplikaci Skype.
    • xii. Poplatky za zasílání zpráv do zahraničí. Služba GroupMe pro každou vytvořenou skupinu aktuálně používá čísla ve Spojených státech amerických. Každá textová zpráva odeslaná nebo přijatá zčísla služby GroupMe se bude počítat jako mezinárodní textová zaslaná na číslo ze Spojených států amerických nebo přijatá zčísla ze Spojených států amerických. Vzávislosti na vaší poloze může produkt Microsoft Teams používat telefonní číslo, které lze považovat za mezinárodní textovou zprávu. Pro informace o souvisejících poplatcích za zasílání mezinárodních zpráv kontaktujte svého poskytovatele.

Bing aMSN

  • f. Bing aMicrosoft Start (včetně služby MSN).
    • i. Materiály Bing aMicrosoft Start. Články, text, fotografie, mapy, videa, přehrávače videa amateriály třetích stran dostupné ve službách Bing aMicrosoft Start, včetně těch, které jsou poskytovány prostřednictvím robotů, aplikací aprogramů společnosti Microsoft, jsou určeny pouze pro nekomerční osobní použití. Ostatní použití, například stahování, kopírování nebo opakovaná distribuce těchto materiálů či používání těchto materiálů aproduktů kvytvoření vašich vlastních produktů, je povoleno pouze vrozsahu konkrétně povoleném společností Microsoft nebo vlastníky práv či příslušnými zákony na ochranu autorských práv. Společnost Microsoft nebo ostatní vlastníci práv si vyhrazují všechna ostatní práva kmateriálu, která nebyla společností Microsoft výslovně udělena vrámci těchto licenčních podmínek.
    • ii. Mapy Bing. Bez našeho písemného souhlasu nesmíte používat funkci ptačí perspektivy k vládnímu použití pro USA, Kanadu, Mexiko, Nový Zéland, Austrálii nebo Japonsko.
    • iii. Služba Bing Places. Pokud službě Bing Places poskytnete svá data nebo svůj obsah, udělujete společnosti Microsoft celosvětovou bezplatnou licenci k používání, reprodukci, ukládání, úpravám, agregaci, propagaci, přenosu, zobrazování a distribuci vašich dat a vašeho obsahu (včetně práv duševního vlastnictví k vašim datům a vašemu obsahu) a k udělování sublicencí pro jakákoli nebo všechna výše uvedená práva třetím stranám.

Cortana

  • g. Cortana.
    • i. Osobní nekomerční užívání. Cortana je služba osobní asistentky společnosti Microsoft. Funkce, služby aobsah poskytované službou Cortana („služby Cortana“) jsou určeny pouze pro vaše osobní anekomerční využití.
    • ii. Funkce a obsah. Cortana poskytuje různé funkce aněkteré znich jsou personalizované. Služby Cortana vám mohou umožnit přístup ke službám, informacím nebo funkcím poskytovaným jinými službami společnosti Microsoft nebo aplikacím či službám třetích stran. Podmínky specifické pro službu, které jsou uvedené voddílu 13, se vztahují také na vaše užívání příslušných služeb společnosti Microsoft, ke kterým přistupujete prostřednictvím služeb Cortana. Cortana poskytuje informace pouze pro účely plánování aměli byste je používat na základě vlastního nezávislého úsudku. Společnost Microsoft nezaručuje spolehlivost, dostupnost ani včasnost přizpůsobeného prostředí poskytnutého službou Cortana. Společnost Microsoft nenese odpovědnost, pokud funkce Cortana zpozdí nebo vám znemožní přijetí, zobrazení nebo odeslání sdělení či oznámení či přijetí služby.
    • iii. Aplikace a služby třetích stran. Vrámci poskytování služeb Cortana může Cortana navrhovat apomáhat vám při interakci saplikacemi aslužbami třetích stran (dovednosti nebo připojené služby třetích stran). Pokud si tak zvolíte, Cortana může za účelem poskytnutí požadovaných služeb vyměňovat informace saplikacemi aslužbami třetích stran, například vaše PSČ adotazy aodpovědi vrácené aplikacemi a službami třetích stran. Cortana vám může umožnit nákupy prostřednictvím aplikací aslužeb třetích stran za použití předvoleb anastavení účtu, která jste zadali přímo utěchto aplikací aslužeb třetích stran. Vaši službu Cortana můžete kdykoli odpojit od aplikací aslužeb třetích stran. Na vaše používání služeb Cortana pro připojení kaplikacím aslužbám třetích stran se vztahuje oddíl 5 těchto podmínek. Vydavatelé aplikací aslužeb zřad třetích stran mohou změnit nebo ukončit fungování funkcí svých aplikací nebo služeb, případně zrušit integraci se službami Cortana. Společnost Microsoft nenese odpovědnost ani nemá žádné povinnosti ve vztahu ksoftwaru nebo firmwaru poskytovanému výrobcem.
    • iv. Zařízení podporující funkci Cortana. Zařízení umožňující přístup ke službám Cortana jsou produkty nebo zařízení, která mohou přistupovat ke službám Cortana, nebo produkty či zařízení, která jsou se službami Cortana kompatibilní. Zařízení podporující funkci Cortana zahrnují zařízení nebo produkty třetích stran, které společnost Microsoft nevlastní, nevyrábí anevyvíjí. Společnost Microsoft nenese za tato zařízení nebo produkty třetích stran odpovědnost.
    • v. Aktualizace softwaru. Můžeme automaticky zkontrolovat vaši verzi softwaru služeb Cortana, který je potřebný kposkytování služeb, astáhnout aktualizace či změny konfigurace softwaru, aniž bychom vám za to co*koli účtovali, avyžadovat od výrobců zařízení podporujících funkci Cortana, aby software služeb Cortana udržovali aktuální.

Aplikace a služby Microsoft

  • h. Aplikace a služby Microsoft 365.
    • i. Podmínky užívání. Produkty Microsoft 365 Family, Microsoft 365 Personal, Microsoft 365 Basic, Sway, OneNote.com ajakákoli jiná aplikace či služba Microsoft365 nebo služba označené značkou Office slouží kvašemu osobnímu užívání na nekomerční bázi, jestliže jste nezískali práva ke komerčnímu užívání uzavřením samostatné smlouvy se společností Microsoft. Užívání aplikací, například Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive, Access aPublisher, ve službě Microsoft365Family, Microsoft365Personal ajakékoli jiné aplikaci Microsoft 365 nebo službě vrámci odběru se řídí dodatečnými licenčními podmínkami umístěnými na adrese https://aka.ms/useterms atěmito podmínkami.
    • ii. Dodatečné podmínky k aplikaci Outlook. Outlook zahrnuje použití map Bing. Veškerý obsah poskytnutý prostřednictvím služby Bing Maps včetně geokódů lze použít pouze vrámci produktu, jehož prostřednictvím je obsah poskytován. Vaše používání map Bing se řídí podmínkami použití map Bing pro koncového uživatele, které jsou kdispozici na adrese go.microsoft.com/?linkid=9710837 aprohlášením společnosti Microsoft oochraně osobních údajů, které je kdispozici na adrese go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=248686.

Zdravotní roboty

  • i. Zdravotní roboty. Zdravotní roboti, kteří mohou obsahovat akční plány, přehledy, připomínky adalší funkce, nejsou zdravotnickými prostředky ajsou určeny pouze pro účely fitness awellness sprogramem vydaným poskytovatelem lékařské péče. Nejsou navrženy ani určeny jako náhrada profesionálního lékařského poradenství ani pro použití vdiagnostice chorob či jiných stavů ani při léčbě, zmírňování či prevenci chorob. Přebíráte plnou odpovědnost za vaše používání zdravotních robotů. Společnost Microsoft neodpovídá za rozhodnutí, která učiníte na základě informací obdržených ze zdravotních robotů. Před použitím zdravotních robotů byste se spřípadnými otázkami ke zdravotnímu stavu, dietě, fitness nebo wellness programu měli vždy obrátit na lékaře. Nikdy neignorujte odbornou lékařskou radu ani neoddalujte kontaktování lékaře zdůvodu informací, které získáte prostřednictvím služeb. Stejně jako každá jiná technologie nemusejí zdravotní roboty zrůzných důvodů, například z důvodu výpadku elektrické energie nebo připojení, fungovat tak, jak bylo zamýšleno.

Digitální zboží

  • j. Digitální zboží. Prostřednictvím služeb Microsoft Groove, Microsoft Films a TV, Store, služeb Xbox či jiných souvisejících nebo budoucích služeb vám může společnost Microsoft umožnit získat, poslouchat, zobrazit, přehrávat nebo číst (podle toho, co je relevantní) hudbu, obrázky, video, text, knihy, hry nebo další materiály („digitální zboží“), které můžete získat vdigitální formě. Digitální zboží je určeno výhradně pro vaše osobní, nekomerční užívání a zábavu. Souhlasíte, že nebudete distribuovat, vysílat, veřejně předvádět, veřejně zobrazovat nebo přenášet kopie digitálního zboží. Digitální zboží může být ve vlastnictví společnosti Microsoft nebo třetích stran. Za všech okolností však souhlasíte a uznáváte, že vaše práva vsouvislosti sdigitálním zbožím jsou omezena těmito podmínkami, autorskými právy a pravidly užívání uvedenými na adrese https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=723143. Souhlasíte, že digitální zboží získané prostřednictvím jakýchkoli služeb se zžádného důvodu včetně záměru zatajit nebo změnit vlastnická práva nebo zdroj digitálního zboží nepokusíte pozměňovat. Společnost Microsoft nebo vlastníci digitálního zboží jsou příležitostně oprávněni bez upozornění digitální zboží ze služeb odebrat.

Úložiště Microsoft

  • k. Úložiště Microsoft.
    • i. Přidělení úložiště OneDrive. Obsahuje-li vaše úložiště OneDrive více obsahu, než je určeno v podmínkách vašeho bezplatného nebo placeného odběru služby pro úložiště Microsoft, a nereagujete-li na sdělení společnosti Microsoft o nutnosti situaci napravit odstraněním přebytečného obsahu či přestoupením na nový plán předplatného světším úložištěm do 30 dní od oznámení (nebo v delší lhůtě uvedené v oznámení), vyhrazujeme si právo váš účet uzavřít a smazat váš obsah ve službě OneDrive či kněmu ukončit přístup. Další informace o kvótách úložiště naleznete zde (https://prod.support.services.microsoft.com/office/how-does-microsoft-storage-work-2a261b34-421c-4a47-9901-74ef5bd0c426).
    • ii. Výkon služby OneDrive. Vzávislosti na faktorech, jako je vaše zařízení, připojení kinternetu nebo snaha společnosti Microsoftu zachovat výkon a integritu služeb, může občas docházet kprodlevám při ukládání nebo synchronizaci obsahu do služby OneDrive.
    • iii. Oznámení o uplynutí doby platnosti služby OneDrive. Před uzavřením vašeho účtu OneDrive zdůvodu nečinnosti podle oddílu 4.a.ii vám poskytneme nejméně jednoměsíční lhůtu. Pokud jste platící odběratel, váš účet nebude zdůvodu nečinnosti ukončen po dobu, za jakou jste za použití služby OneDrive zaplatili.
    • iv. Změny služeb. Rovněž vás upozorníme nejméně spředstihem 30 dnů, pokud vdůsledku změny placených či bezplatných služeb úložiště Microsoft ztratíte přístup ke svému obsahu uloženému vúložišti OneDrive.
    • v. Placené odběry. Pokud snížíme vaše limity úložiště Microsoft nebo službu OneDrive zrušíme, můžete zrušit svůj odběr a my vám vrátíme poměrnou část vašeho předplatného. Vpřípadě takové změny vás upozorníme spředstihem nejméně 30 dnů, přičemž své předplatné musíte zrušit vrámci lhůty uvedené vpříslušném sdělení.
    • vi. Přidělení úložiště Outlook.com. Pokud překročíte kvótu úložiště pro schránku Outlook.com nebo kvótu úložiště Microsoft, která je vám poskytnuta v rámci bezplatného nebo placeného odběru, nebudete moci odesílat ani přijímat zprávy, dokud neodstraníte nadbytečný obsah nebo nepřejdete na nový odběr s dostatečnou velikostí úložiště. Pokud po obdržení upozornění od společnosti Microsoft neodstraníte nadbytečný obsah nebo nezískáte dostatečné další úložiště, vyhrazujeme si právo odstranit nebo zakázat přístup k vašemu obsahu. Další informace o kvótách úložiště naleznete zde (https://prod.support.services.microsoft.com/office/how-does-microsoft-storage-work-2a261b34-421c-4a47-9901-74ef5bd0c426).

Microsoft Cashback

  • l. Microsoft Cashback. Program Microsoft Cashback („Cashback“) umožňuje zákazníkům společnosti Microsoft získávat odměny za nákupy u zúčastněných prodejců spoužitím určitých produktů a služeb Microsoft, jako je Bing.com a Microsoft Edge. Registrací do programu Cashback nebo aktivací nabídky Cashback přijímáte smluvní podmínky programu Cashback (https://www.microsoft.com/bing/rebates-terms) a souhlasíte snimi. Na vaši účast vprogramu Cashback se vztahují určitá kritéria způsobilosti, omezení a další limity. Více informací naleznete včastých dotazech ohledně programu Cashback (https://www.bing.com/rebates/faq).

Program Microsoft Rewards

  • m. Program Microsoft Rewards
    • i. Obecné informace. Program Microsoft Rewards („program odměn”) je bezplatný aumožňuje vám získávat body („body”) za určité činnosti aza osobní používání určitých produktů aslužeb společnosti Microsoft. Máte-li účet Microsoft a nacházíte-li se v zúčastněné oblasti (definované níže), byli jste do programu odměn automaticky zaregistrováni amůžete okamžitě začít získávat body. Svou účast vprogramu odměn můžete kdykoli zrušit podle pokynů uvedených níže.
    • ii. Své body můžete využít různými způsoby („možnosti využití“), včetně konkrétních produktů aslužeb uvedených na stránce využití na adrese https://aka.ms/redeemrewards („odměny“). Abyste mohli využít své body pro jakoukoli možnost využití, musíte nejprve aktivovat svůj účet vprogramu odměn („účet odměn“) na panelu odměn na adrese https://rewards.microsoft.com/ nebo na některých jiných webech a stránkách společnosti Microsoft. Aktivace účtu odměn je bezplatná.
    • iii. Na získávání, uplatnění adalší použití bodů vprogramu odměn se vztahují určitá omezení arestrikce. Další informace naleznete voddílu Odměny na adrese https://support.microsoft.com („často kladené dotazy”).
    • iv. Požadavky. Abyste mohli aktivovat svůj účet odměn a získávat, uplatňovat nebo jinak používat body, musíte mít platný účet Microsoft abydliště vjedné zgeografických oblastí uvedených včasto kladených dotazech („oblasti“). Můžete si založit a používat pouze jeden účet odměn, ikdyž máte více e-mailových adres. Každá domácnost může mít maximálně šest účtů odměn. Program odměn slouží výhradně pro vaše osobní a nekomerční užívání. Používání virtuální privátní sítě (VPN) nebo jiné technologie či služby, která může být použita kmaskování nebo zastření vaší zeměpisné polohy, může mít za následek zrušení vašeho účtu odměn aztrátu získaných bodů.
    • v. Získávání bodů. Za určité kvalifikované aktivity („nabídky“), jako jsou vyhledávání, získávání nebo užívání určitých produktů aslužeb společnosti Microsoft adalší příležitosti od společnosti Microsoft, vám mohou být nabídnuty příležitosti kzískání bodů. Abyste mohli těchto nabídek využít, musíte mít aktivní účet odměn. Po splnění požadavků pro určité nabídky může být nutné, abyste o body požádali na panelu odměn, než je získáte a budou přidány do vašeho účtu odměn. Pokud o body nepožádáte včase stanoveném společností Microsoft, mohou propadnout. Způsobilé nabídky se mohou lišit v závislosti na oblasti a mohou být k dispozici pouze po určitou dobu nebo podléhat jiným omezením. Abyste mohli získat body udělené v rámci této nabídky, musíte splnit všechny podmínky dané nabídky. Nabídky se vám mohou zobrazovat přímo na panelu odměn nebo při používání některých produktů aslužeb společnosti Microsoft. Společnost Microsoft vám může čas od času nabídnout nebo přidělit další body, a to čistě na základě vlastního uvážení a spředchozím upozorněním nebo bez něj. Mezi důvody patří např. vyhledávání a další interakce se službami Microsoft, které byly podle společnosti Microsoft provedeny vdobré víře.
    • vi. Pro účely programu odměn se „vyhledáváním“ rozumí úkon jednotlivého uživatele, který ručně zadá text v dobré víře, že získá výsledky vyhledávání Bing pro vlastní výzkumné účely. „Vyhledávání“ nezahrnuje dotazy neurčené nebo nepoužité pro získání výsledků pro vlastní výzkumné účely vdobré víře nebo dotaz zadaný pomocí bota, makra nebo jiných automatizovaných či podvodných prostředků jakéhokoli druhu. Pro účely programu odměn označuje „získávání“ proces nákupu zboží nebo přímé stahování azískávání licencí kdigitálnímu obsahu od společnosti Microsoft, ať již bezplatně, nebo za úplatu. Body nejsou nabízeny za každé získání od společnosti Microsoft a mohou pro ně platit určitá omezení.
    • vii. Restrikce a omezení týkající se bodů. Body uděluje společnost Microsoft jednotlivým účtům odměn a nelze je převést na jinou osobu nebo subjekt. Bez ohledu na výše uvedené vám společnost Microsoft může čas od času podle svého uvážení povolit, abyste (i) své body sdíleli v rámci své domácnosti (mohou platit omezení), (ii) přispěli svými body na podporu neziskové organizace uvedené na stránce využití nebo (iii) v závislosti na vaší oblasti a za dalších podmínek vyměnili všechny nebo některé své body za body v určitých jiných programech odměn nebo věrnostních programech, včetně programů provozovaných společností Microsoft nebo oprávněnými třetími stranami. Body jsou azůstávají vždy ve vlastnictví společnosti Microsoft anepředstavují vaše osobní vlastnictví; nemají žádnou peněžní hodnotu anemůžete za ně získat žádnou hotovost ani peníze. Body jsou vám udělovány pouze na základě propagace. Body si nemůžete koupit. Společnost Microsoft může omezit množství bodů nebo odměn, které lze získat nebo využít jednou osobou, domácností nebo za určité období (např. den) za předpokladu, že nebudete znevýhodněni v rozporu s dobrými mravy; aktuální platná omezení naleznete v často kladených dotazech. Pokud není v nabídce nebo možnosti využití výslovně uvedeno jinak, body získané vrámci programu nejsou platné ani využitelné vkombinaci sžádným jiným programem nabízeným společností Microsoft nebo třetími stranami. Nevyužité body spojené s vaším účtem odměn pozbydou platnosti, pokud po dobu 18 po sobě jdoucích měsíců nezískáte nebo nevyužijete žádné body na svém účtu odměn.
    • viii. Využívání Možnosti využití vám budou zpřístupněny na stránce využití ana některých dalších webech astránkách společnosti Microsoft. Abyste mohli body pro danou možnost využít, musíte získat amít na svém účtu odměn kdispozici všechny body požadované pro danou možnost využití. Množství jednotlivých odměn může být omezené atyto odměny budou udělovány podle pořadí jejich získání. Můžete být požádáni oposkytnutí dodatečných informací, například vaší e-mailové adresy atelefonního čísla (jiného než VOIP nebo bezplatného čísla), ataké můžete být požádáni ozadání kódů pro ochranu před podvodem nebo podepsání dodatečných právních dokumentů, abyste mohli získané body využít pro určité možnosti využití. Jakmile své body využijete, nemůžete možnost využití zrušit ani vrátit apožadovat vrácení bodů, svýjimkou vadných produktů nebo pokud tak vyžaduje příslušný zákon. Zvolíte-li si možnost využití, která není na skladě nebo je nedostupná zjiných důvodů, společnost Microsoft může dle svého vlastního uvážení poskytnout náhradu možnosti využití se srovnatelnou hodnotou nebo rozhodnout ovrácení vašich bodů.
    • ix. Společnost Microsoft může kdykoli zjakéhokoli důvodu aktualizovat nebo přestat nabízet konkrétní možnosti využití. Některé možnosti využití mohou být spojeny spožadavky na způsobilost, co se týká věku nebo oblasti, nebo jiné podmínky pro jejich využití. Všechny takové požadavky nebo podmínky budou zahrnuty do příslušné nabídky využití. Nesete odpovědnost za uhrazení všech daní avšech dalších nákladů spojených spřijetím avyužitím možnosti využití. Odměny vám budou zaslány na e-mailovou adresu přiřazenou kúčtu Microsoft, aproto udržujte svoji e-mailovou adresu stále aktuální. Odměny, které nelze dodat, nebudou poskytnuty znovu adojde kjejich propadnutí. Odměny nelze dále prodávat. Vrámci programu odměn můžete za jeden kalendářní rok využít maximálně 550000 bodů.
    • x. Zrušení vašeho účtu odměn. Pokud si již nepřejete být účastníky programu odměn, postupujte dle pokynů na stránce pro odhlášení (https://account.microsoft.com/rewards/optout?confirm=false), podle kterých zrušíte svůj účet odměn. Pokud zrušíte svůj účet odměn, okamžitě přijdete ovšechny získané body aztratíte možnost získávat vbudoucnu nové body. Chcete-li znovu začít získávat body, musíte si založit nový účet odměn (společnost Microsoft však neobnoví žádné dříve ztracené body). Váš účet odměn může být zrušen (a vaše body budou zrušeny), pokud se nepřihlásíte ke svému účtu Microsoft po dobu 18 po sobě jdoucích měsíců.
    • xi. Změny nebo ukončení programu. Společnost Microsoft si vyhrazuje právo kdykoli změnit, upravit, ukončit nebo zrušit program odměn nebo jakoukoli jeho část podle vlastního uvážení abez předchozího upozornění. Pokud však dojde ke zrušení nebo ukončení programu odměn, vynaložíme přiměřené úsilí, abychom vás o tom informovali prostřednictvím e-mailu apanelu odměn aposkytli vám alespoň 90 dní na využití nasbíraných bodů, pokud nerozhodneme, že takové zrušení musí zprávních nebo bezpečnostních důvodů nabýt účinnosti okamžitě.
    • xii. Další podmínky. Společnost Microsoft si vyhrazuje právo okamžitě zrušit váš účet odměn, vyloučit vás z budoucí účasti v programu odměn, zrušit všechny vaše získané body a zrušit nebo pozastavit jakoukoli možnost využití, kterou jste získali prostřednictvím programu odměn, pokud se společnost Microsoft domnívá, že jste manipulovali s jakýmkoli aspektem programu odměn, zneužili jej nebo se dopustili podvodu, případně jste porušili tyto podmínky. Společnost Microsoft si dále vyhrazuje právo zrušit nebo pozastavit jakoukoli možnost využití, kterou jste získali nebo se pokusili získat prostřednictvím programu odměn, pokud společnost Microsoft zjistí, že nejste způsobilí k získání této možnosti využití z právních důvodů (např. zákony o vývozu). Ikdyž společnost Microsoft vynakládá veškeré úsilí na zajištění přesnosti, občas se vyskytnou chyby. Společnost Microsoft si proto vyhrazuje právo tyto chyby kdykoli opravit, ato iv případě, že to má vliv na aktuální nabídky nebo vaše nevyřízené, získané nebo využité body či odměny. Vpřípadě jakéhokoli rozporu nebo nesrovnalosti mezi těmito podmínkami programu odměn ajinými prohlášeními obsaženými vsouvisejících materiálech nebo reklamě jsou určující arozhodující tyto podmínky.

Azure

  • n. Azure Vaše užívání služby Azure se řídí podmínkami a ujednáními samostatné smlouvy, na jejímž základě jste služby získali, jak je uvedeno na stránce správními informacemi týkajícími se služby Microsoft Azure na adrese https://aka.ms/AA7z67v.

Microsoft Soundscape

  • o. Microsoft Soundscape. Berete na vědomí, že služba Microsoft Soundscape (1) není určena, zamýšlena ani zpřístupněna jako zdravotnický prostředek či zdravotnické prostředky a(2) není určena coby náhrada profesionální lékařské rady, diagnózy, léčby či posouzení ajako taková by neměla být používána coby náhrada profesionální lékařské rady, diagnózy, léčby či posouzení ani místo nich.

Power Platform

  • p. Power Platform. Vaše užívání služby Power Platform se řídí podmínkami aujednáními samostatné smlouvy, na jejímž základě jste služby získali, jak je uvedeno na stránce správními informacemi týkajícími se služby Power Platform na adrese Microsoft Power Platform (https://powerplatform.microsoft.com/business-applications/legal/).

Dynamics 365

  • q. Dynamics 365. Vaše užívání služby Dynamics 365 se řídí podmínkami aujednáními samostatné smlouvy, na jejímž základě jste služby získali, jak je uvedeno na stránce správními informacemi týkajícími se služby Dynamics 365 na adrese Microsoft Dynamics 365 (https://dynamics.microsoft.com/business-applications/legal/).

Copilot AI Experiences

  • r. Copilot AI Experiences. Vaše používání služby Copilot AI Experiences (kromě služby Copilot skomerční ochranou osobních údajů) se řídí dodatečnými smluvními podmínkami, na jejichž základě jste obdrželi dané služby podle popisu vpodmínkách používání Copilot (bing.com) (https://www.bing.com/new/termsofuse#content-policy), atěmito podmínkami. Pokud jste uživatel služby Microsoft Copilot skomerční ochranou osobních údajů, navštivte tuto stránku a přečtěte si podmínky používání, které se na vás vztahují, a tyto podmínky: https://aka.ms/BCETermsOfUse.

Služby umělé inteligence

  • s. Služby umělé inteligence. „Služby umělé inteligence“ jsou služby, které společnost Microsoft označuje nebo popisuje jako služby zahrnující, využívající či představující systém umělé inteligence („umělá inteligence“) nebo na něm založené.
    • i. Asistenční AI. Služby umělé inteligence nejsou určeny ani zamýšleny jako náhrada profesionálního poradenství a neměly by se tak používat.
    • ii. Zpětná analýza. Služby umělé inteligence nesmíte používat ke zjišťování jakýchkoli základních součástí modelů, algoritmů asystémů. Například se nesmíte pokusit stanovit a odstranit váhy modelů nebo extrahovat jakékoli části služeb umělé inteligence ze svého zařízení.
    • iii. Získávání dat. Pokud to není výslovně povoleno, nesmíte používat metody těžení, sběru nebo získávání webových dat kzískávání dat ze služeb umělé inteligence.
    • iv. Omezení využívání dat ze služeb umělé inteligence. Služby umělé inteligence ani data ze služeb umělé inteligence nesmíte používat k vytváření, učení nebo vylepšování (přímo či nepřímo) jiných služeb umělé inteligence.
    • v. Využívání vašeho obsahu. Vrámci poskytování služeb umělé inteligence bude společnost Microsoft zpracovávat aukládat vaše vstupy do služby ivýstupy ze služby, ato za účelem monitorování aprevence zneužití nebo škodlivého použití či výstupů služby.
    • vi. Vlastnictví obsahu. Společnost Microsoft neuplatňuje nárok na vlastnická práva kjakémukoli obsahu, který poskytnete, zveřejníte, vložíte nebo odešlete či přijmete vrámci služeb umělé inteligence (včetně zpětné vazby a návrhů). Musíte učinit vlastní rozhodnutí ohledně práv duševního vlastnictví, která máte vsouvislosti svýstupním obsahem ajeho použitelností, sohledem na, mimo jiné, váš způsob použití a zákony vrelevantní jurisdikci. Potvrzujete a zaručujete, že vlastníte nebo jinak ovládáte všechna práva na svůj obsah způsobem popsaným vtěchto podmínkách včetně, mimo jiné, všech práv potřebných pro vaše poskytnutí, zveřejnění, nahrání, vložení nebo odeslání daného obsahu.
    • vii. Informace o obsahu. Když používáte umělou inteligenci ke generování určitého obsahu pomocí našich služeb umělé inteligence, společnost Microsoft ukládá informace o jeho tvorbě a tyto informace a obsah spojuje sinformacemi oobsahu. Nesmíte vytvářet obsah za účelem odstranění nebo úpravy informací oobsahu nebo jiných metod, značek nebo signálů původu, které značí, že výstup byl vygenerován službami umělé inteligence, nebo jinak používat služby umělé inteligence ktvorbě obsahu za účelem vyvolání mylného dojmu o tom, zda byl výstup vygenerován službami umělé inteligence.
    • viii. Nároky třetích stran. Nesete výhradní odpovědnost za reakci na jakékoli nároky třetích stran týkající se vašeho používání služeb umělé inteligence vsouladu splatnými zákony (mimo jiné včetně porušení autorských práv nebo jiných nároků týkajících se obsahu vytvořeného během vašeho používání služeb umělé inteligence).

Evropský akt přístupnosti (EAA) / Směrnice (EU) 2019/882

  • t. Evropský akt přístupnosti (EAA) / Směrnice (EU) 2019/882. Služby podléhající směrnici EAA jsou navrženy tak, aby vyhovovaly normě opřístupnosti ETSI EN 301 549. Společnost Microsoft testuje pokryté služby, aby vyhodnotila dodržování této normy. Popisy jednotlivých služeb a způsobu jejich používání najdete na webu dané služby nebo vsamotné službě.

Různé

14. Různé. Účinnost tohoto oddílu a oddílů 1, 9 (pro částky vzniklé před koncem platnosti těchto podmínek), 10, 11, 12, 16 a těch, které se uplatňují po ukončení platnosti těchto podmínek, zůstane zachována i po ukončení nebo zrušení platnosti těchto podmínek. Svá práva apovinnosti uvedené vtěchto podmínkách můžeme kdykoli abez upozornění vúplnosti nebo částečně postoupit, převést nebo je můžeme zrušit (dokud vám to nezpůsobí újmu). Tyto podmínky apráva k užívání služeb nesmíte postoupit, převést nebo jinak zrušit. Pokud žijete vNěmecku, nic vám nebrání vpostoupení jakékoli peněžní pohledávky vůči společnosti Microsoft. Toto je úplná smlouva mezi vámi a společností Microsoft, která se týká vašeho užívání služeb. Nahrazuje jakékoli dřívější smlouvy mezi vámi a společností Microsoft, které se týkají vašeho užívání služeb. Všechny části těchto podmínek platí vmaximálním rozsahu povoleném příslušnými zákony. Pokud soud nebo arbitr rozhodne, že nesmíme určitou část těchto podmínek uplatňovat, jak je zde uvedeno, můžeme tyto podmínky nahradit co nejpodobnějšími podmínkami, které lze podle daných zákonů uplatnit. Ostatní části podmínek se nezmění. Tyto podmínky se uzavírají výhradně mezi vámi anámi. Nezahrnuje žádné další osoby kromě nástupců a postupníků společnosti Microsoft. Nadpisy oddílů jsou poskytnuty pouze pro referenci.

15. Zřeknutí se ustanovení oochraně koncového uživatele jako spotřebitele. Pokud jste mikropodnik, malý podnik nebo nezisková organizace, souhlasíte s tím, že se vzdáváte veškerých nároků, které by vám jinak náležely na základě čl. 102 odst. 1, 3 a5, čl. 105 odst. 1 ačl. 107 odst. 1a 3 evropského kodexu pro elektronické komunikace (směrnice 2018/1972).

16. Zákony o vývozu. Jste povinni dodržovat veškeré národní imezinárodní právní předpisy na kontrolu vývozu, které se vztahují na software nebo služby azahrnují omezení destinací, koncových uživatelů akoncového používání. Další informace oomezeních vývozu naleznete na adrese https://www.microsoft.com/exporting.

17. Vyhrazení práv a zpětná vazba. Není-li vtěchto podmínkách výslovně uvedeno jinak, společnost Microsoft vám neuděluje licenci ani žádná jiná práva žádného typu na základě patentů, know-how, autorských práv, obchodních tajemství, ochranných známek nebo jiného duševního vlastnictví, které vlastní nebo ovládá společnost Microsoft či jakýkoliv související subjekt, včetně mino jiné názvu, firemního vzhledu, loga či ekvivalentů. Pokud společnosti Microsoft poskytnete nápad, návrh či zpětnou vazbu včetně mimo jiné nápadů na nové produkty, technologie, propagační akce, názvy produktů, zpětné vazby kproduktu avylepšení produktu („zpětná vazba“), udělujete společnosti Microsoft bez povinnosti vám uhradit poplatek či licenční poplatky či bez jiných povinností právo na základě vaší zpětné vazby vytvořit či nechat vytvořit odvozená díla či zpětnou vazbu používat, sdílet akomerčně využívat, ato jakýmkoliv způsobem akjakémukoliv účelu. Neposkytnete takovou zpětnou vazbu, která by byla předmětem licence vyžadující, aby společnost Microsoft poskytla třetím stranám licenci ksvému softwaru, technologiím nebo dokumentaci proto, že do nich vaši zpětnou vazbu zahrnula.

SDĚLENÍ

Sdělení apostupy týkající se uplatňování nároků při porušení práv kduševnímu vlastnictví. Společnost Microsoft respektuje práva kduševnímu vlastnictví třetích stran. Máte-li nároky ve věci porušování práv k duševnímu vlastnictví, včetně porušení autorských práv, doporučujeme příslušné sdělení odeslat stanovenému zástupci společnosti Microsoft. Podrobné informace akontaktní údaje naleznete vdokumentu Sdělení apostup uplatnění nároků při porušení autorského práva (https://www.microsoft.com/legal/intellectualproperty/infringement), kde zjistíte, které postupy jsou součástí těchto podmínek.

Společnost Microsoft používá k reakci na oznámení o porušení autorských práv postupy stanovené v hlavě 17 zákoníku Spojených států amerických, odstavec 512, a případně v kapitole III nařízení (EU) 2022/2065. Za odpovídajících okolností může společnost Microsoft také zakázat nebo ukončit účty uživatelů společnosti Microsoft, kteří práva porušují opakovaně. Kromě toho může společnost Microsoft za příslušných okolností pozastavit zpracování oznámení jednotlivců nebo subjektů, kteří často zasílají neopodstatněná oznámení. Další vysvětlení postupů platných pro danou službu, včetně možných opravných prostředků v případě rozhodnutí přijatých společností Microsoft v rámci těchto postupů, naleznete na adrese Oznámení o porušení práv (https://www.microsoft.com/legal/intellectualproperty/infringement).

Sdělení apostupy týkající se práv kduševnímu vlastnictví vreklamách. Přečtěte si článek Pokyny kduševnímu vlastnictví (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243207), kde naleznete informace oprávech kduševnímu vlastnictví vsouvislosti snaší reklamní sítí.

Doložky oautorských právech aochranných známkách. Služby jsou chráněny autorskými právy © společnosti Microsoft Corporation anebo jejích dodavatelů, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA. Všechna práva vyhrazena. Podmínky zahrnují pokyny kochranné známce aznačce Microsoft (https://www.microsoft.com/en-us/legal/intellectualproperty/trademarks/usage/general.aspx) (vaktuálním znění). Microsoft anázvy, loga aikony všech produktů aslužeb aveškerého softwaru společnosti Microsoft mohou být rovněž neregistrované nebo registrované ochranné známky skupiny společností Microsoft ve Spojených státech amerických avdalších zemích. Na adrese https://www.microsoft.com/en-us/legal/intellectualproperty/trademarks/EN-US.aspxje uveden seznam ochranných známek společnosti Microsoft, který ovšem nemusí být úplný. Názvy skutečných společností aproduktů mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Veškerá práva, která nejsou těmito podmínkami výslovně udělena, jsou vyhrazena. Určitý software použitý na některých webových serverech společnosti Microsoft je částečně založen na práci skupiny Independent JPEG Group. Copyright © 1991-1996 Thomas G. Lane. Všechna práva vyhrazena. Autorská práva ksoftwaru „gnuplot”, používanému na některých webových serverech společnosti Microsoft, náležejí těmto vlastníkům: © 1986‑1993 Thomas Williams, Colin Kelley. Všechna práva vyhrazena.

Sdělení v souvislosti se zdravotnickými službami. Společnost Microsoft neposkytuje lékařské ani jiné zdravotní poradenství, diagnózy a léčbu. Vpřípadě otázek ke zdravotnímu stavu, dietě, fitness nebo wellness programu byste se měli vždy obrátit na lékaře nebo jiného kvalifikovaného poskytovatele zdravotní péče. Nikdy neignorujte odbornou lékařskou radu ani neoddalujte kontaktování lékaře z důvodu informací, které získáte prostřednictvím služeb.

Kurzy akcií a údaje o indexech (včetně hodnot indexů). Finanční údaje poskytnuté prostřednictvím služeb slouží výhradně pro vaše osobní anekomerční užití. Bez samostatné písemné dohody spříslušným nezávislým poskytovatelem licence nesmíte vsouvislosti svydáváním, vytvářením, sponzorováním, obchodováním, marketingem apropagací jakýchkoli finančních nástrojů či investičních produktů (například derivátů, strukturovaných produktů, investičních fondů, fondů obchodovaných na burze, investičních portfolií apod., jejichž cena, návratnost nebo výkon instrumentu či investičního produktu má základ ve sledování jakýchkoli ztěchto finančních údajů, nebo je ke sledování určena či sním jinak souvisí) používat žádné finanční údaje ani značky jakéhokoli nezávislého poskytovatele licence.

Finanční sdělení. Společnost Microsoft není obchodníkem scennými papíry, dealerem ani registrovaným investičním poradcem ve smyslu federálního zákona USA ocenných papírech ani zákonů ocenných papírech vjiných jurisdikcích aneposkytuje jednotlivcům poradenské služby voblasti vhodnosti investování, koupě ani prodeje cenných papírů ani jiných finančních produktů nebo služeb. Žádný obsah služeb nepředstavuje nabídku nebo pobídku knákupu nebo prodeji jakýchkoli cenných papírů. Společnost Microsoft ani její poskytovatelé licencí dodávající kurzy akcií či údaje oindexech neschvalují ani nedoporučují žádné určité finanční produkty ani služby. Žádný obsah služeb není zamýšlen jako profesionální rady, včetně, ale nikoli výhradně, rad investičních nebo daňových.

Sdělení kvizuálnímu standardu H.264/AVC avideo standardu VC-1. Tento software může zahrnovat technologii vizuálního dekódování H.264/AVC a/nebo VC-1, které jsou licencovány společností MPEG LA, L.L.C. Tato technologie představuje formát určený kdatové kompresi videoinformací. Na základě požadavku společnosti MPEG LA, L.L.C. uvádíme toto upozornění:

TENTO PRODUKT JE LICENCOVÁN VRÁMCI LICENCÍ PORTFOLIA PATENTŮ H.264/VC-1 PRO OSOBNÍ ANEKOMERČNÍ POUŽITÍ ZE STRANY SPOTŘEBITELE KE (A) KÓDOVÁNÍ VIDEA VSOULADU SE STANDARDY („VIDEOSTANDARDY“) A/NEBO K (B) DEKÓDOVÁNÍ VIDEA H.264/VC-1 A VC-1, KTERÉ BYLO KÓDOVÁNO UŽIVATELEM V RÁMCI OSOBNÍCH ANEKOMERČNÍCH AKTIVIT A/NEBO BYLO ZÍSKÁNO OD POSKYTOVATELE VIDEA, KTERÝ MÁ LICENCI KPOSKYTOVÁNÍ TAKOVÉHOTO VIDEA. NENÍ UDĚLENA ANI NEMŮŽE BÝT PŘEDPOKLÁDÁNA ŽÁDNÁ LICENCE KLIBOVOLNÉMU JINÉMU POUŽITÍ. DALŠÍ INFORMACE LZE ZÍSKAT OD SPOLEČNOSTI MPEG LA, L.L.C. VIZ WEB MPEG LA (https://www.mpegla.com).

Pouze pro účely objasnění toto sdělení neomezuje ani nebrání užívání softwaru poskytovaného na základě těchto podmínek pro běžné obchodní účely, které jsou součástí takového podnikání, jež nezahrnují (i) další distribuci softwaru třetím stranám nebo (ii) vytváření materiálu pomocí technologií vyhovujících VIDEO STANDARDŮM pro šíření třetím stranám.

Sdělení kvideo standardu H.265/HEVC. Tento software může zahrnovat technologii kódování H.265/HEVC. Na základě požadavku společnosti Access Advance LLC uvádíme toto upozornění:

POKUD JE ZAHRNUTA VSOFTWARU, VZTAHUJE SE NA TECHNOLOGII H.265/HEVC JEDEN NEBO VÍCE NÁROKŮ PATENTŮ HEVC UVEDENÝCH NA ADRESE: PATENTLIST.ACCESSADVANCE.COM. VZÁVISLOSTI NA TOM, JAK JSTE SOFTWARE ZÍSKALI, MŮŽE BÝT TENTO PRODUKT LICENCOVÁN VRÁMCI PATENTOVÉHO PORTFOLIA SPOLEČNOSTI HEVC ADVANCE.

Pokud je tento software nainstalován vzařízení společnosti Microsoft, další informace olicencích naleznete na adrese: aka.ms/HEVCVirtualPatentMarking.

STANDARDNÍ LICENČNÍ PODMÍNKY PRO APLIKACE

STANDARDNÍ LICENČNÍ PODMÍNKY PRO APLIKACE
PRO APLIKACE NABÍZENÉ VRÁMCI EVROPSKÉHO HOSPODÁŘSKÉHO PROSTORU

OBCHOD MICROSOFT STORE, OBCHOD MICROSOFT STORE VSYSTÉMU WINDOWS AOBCHOD MICROSOFT STORE VKONZOLI XBOX

Tyto licenční podmínky jsou smlouvou mezi vydavatelem aplikace avámi. Přečtěte si je, prosím. Vztahují se na softwarové aplikace, které stáhnete ze služby Microsoft Store, Microsoft Store na Windows nebo Microsoft Store na Xbox (každá znich je uvedena vtěchto licenčních podmínkách jako „obchod”), včetně všech aktualizací nebo doplňků aplikace, nejsou-li kaplikaci poskytovány samostatné podmínky. Vtakovém případě platí tyto samostatné podmínky.

POKUD TYTO PODMÍNKY NEPŘIJMETE, NEMÁTE PRÁVO A NESMÍTE STAHOVAT ANI POUŽÍVAT APLIKACI.

Vydavatel aplikace označuje právnickou osobu uvedenou vobchodě, která vám poskytuje licenci kaplikaci.

Dodržíte-li tyto licenční podmínky, máte následující práva.

  • 1. PRÁVA KUŽÍVÁNÍ AINSTALACI. Aplikaci můžete nainstalovat aužívat na zařízeních se systémem Windows nebo konzolích Xbox podle popisu vpravidlech užívání (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=723143) stanovených společností Microsoft. Společnost Microsoft si vyhrazuje právo svoje pravidla užívání (https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=723143) kdykoli změnit.
  • 2. INTERNETOVÉ SLUŽBY.
    • a. Souhlas pro internetové nebo bezdrátové služby. Pokud se aplikace připojuje kpočítačovým systémům prostřednictvím Internetu, přičemž toto připojení může probíhat mimo jiné přes bezdrátovou síť, vaše užívání aplikace znamená váš souhlas spřenosem standardních informací ozařízení (včetně - avšak nikoli pouze - technických informací ovašem zařízení, systému, aplikačním softwaru a periferiích) pro internetové nebo bezdrátové služby. Jsou-li vsouvislosti svaším používáním služeb, ke kterým přistupujete prostřednictvím dané aplikace, uvedeny další podmínky, platí také tyto podmínky.
    • b. Zneužití internetovýchslužeb. Žádnou internetovou službu nesmíte používat žádným způsobem, který by ji záměrně poškodil nebo zhoršil možnosti jejího použití nebo použití bezdrátové sítě pro jiné uživatele. Službu nesmíte použít kpokusu ozískání neoprávněného přístupu kjakýmkoli službám, datům, účtům či síti, ato žádným způsobem.
  • 3. ROZSAH LICENCE. Aplikace se neprodává, pouze se uděluje licence kjejímu užívání. Tato smlouva vám poskytuje pouze určitá práva kužívání aplikace. Pokud společnost Microsoft zakáže možnost použití aplikací na vašich zařízeních dle vaší smlouvy sespolečností Microsoft, dojde kzániku jakýchkoli přidružených licenčních práv. Všechna ostatní práva si vyhrazuje vydavatel aplikace. Pokud vám rozhodné právo bez ohledu na tato omezení neposkytuje více práv, smíte aplikaci užívat pouze způsobem výslovně povoleným vtéto smlouvě. Současně musíte dodržovat veškerá technická omezení vaplikaci, která umožňují její užívání pouze určitými způsoby. Nesmíte:
    • a. Překračovat technická omezení aplikace.
    • b. Provádět zpětnou analýzu, dekompilaci nebo rozklad aplikace, sjedinou výjimkou případů, kdy je to výslovně povoleno příslušnými ustanoveními autorského zákona, která se týkají počítačových programů.
    • c. Vytvářet více kopií aplikace, než je určeno vtéto smlouvě nebo povoleno rozhodným právem bez ohledu na toto omezení.
    • d. Publikovat aplikaci nebo ji jinak zpřístupňovat způsobem, který by umožňoval jiným uživatelům její zkopírování.
    • e. Pronajímat aplikaci, půjčovat ji nebo poskytovat na leasing.
    • f. Převést aplikaci nebo tuto smlouvu na libovolnou třetí stranu.
  • 4. DOKUMENTACE. Je-li saplikací dodávána dokumentace, můžete tuto dokumentaci kopírovat apoužívat pro osobní referenční účely.
  • 5. TECHNOLOGIE A OMEZENÍ EXPORTU. Aplikace může podléhat zákonům apředpisům o kontrole exportu nebo technologií platným ve Spojených státech amerických i v dalších zemích. Musíte dodržovat všechny příslušné místní imezinárodní zákony apředpisy oexportu, které se vztahují na technologii používanou nebo podporovanou aplikací. Tyto zákony zahrnují omezení týkající se cílových destinací, koncových uživatelů a koncového využití. Informace oproduktech pod značkou Microsoft naleznete na webu společnosti Microsoft věnovaném exportu (https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=868967).
  • 6. SLUŽBY PODPORY. Chcete-li se informovat, zda jsou kdispozici služby podpory, obraťte se na vydavatele aplikace. Společnost Microsoft, výrobce telefonu ani váš poskytovatel bezdrátového připojení (není-li některý z těchto subjektů vydavatelem aplikace) nenesou odpovědnost za poskytování služeb podpory kaplikaci.
  • 7. ÚPLNÁ SMLOUVA. Tato smlouva, všechny příslušné zásady ochrany osobních údajů, veškeré dodatečné podmínky týkající se aplikace a podmínky pro doplňky aaktualizace tvoří úplnou licenční smlouvu o aplikaci mezi vámi a vydavatelem aplikace.
  • 8. PŘÍSLUŠNÉ ZÁKONY.
    • a. Spojené státy americké a Kanada. Pokud jste aplikaci pořídili ve Spojených státech amerických nebo Kanadě, řídí se výklad těchto podmínek, nároky spojené sjejich porušením a veškeré další nároky (včetně ochrany spotřebitele, nekalé soutěže aobčanskoprávních deliktů) bez ohledu na principy kolize norem zákony státu nebo provincie vašeho pobytu (nebo vašeho hlavního místa podnikání, jedná-li se opodnik).
    • b. Mimo Spojené státy americké a Kanadu. Pokud jste aplikaci získali na území jakékoli jiné země, bude se tato smlouva řídit zákony této jiné země.
  • 9. PRÁVNÍ ÚČINEK. Tato smlouva popisuje určitá zákonná práva. Zákony vašeho státu nebo země vám mohou poskytovat idalší práva. Tato smlouva nemění vaše práva vrámci právního řádu vašeho státu nebo země, pokud zákony vaší země nebo státu nepovolují jejich změnu.
  • 10. ODMÍTNUTÍ ZÁRUK. Aplikace je licencována, „jak stojí aleží“, „se všemi chybami“ a„tak, jak je kdispozici“. Vydavatel aplikace svým jménem, jménem společnosti Microsoft (pokud společnost Microsoft není vydavatelem aplikace), poskytovatelů bezdrátového připojení, přes jejichž sítě je aplikace poskytována, a všech našich příslušných afilací, prodejců, zástupců a dodavatelů („zahrnuté strany“) odmítá poskytnout jakékoli výslovné záruky, garance a podmínky ve vztahu kaplikaci. Máte všechny povinné záruky stanovené zákonem, ale neposkytujeme žádné další záruky. V rozsahu povoleném místními zákony platí, že zahrnuté strany vylučují všechny předpokládané povinné záruky včetně záruk prodejnosti, vhodnosti pro určitý účel, bezpečnosti, pohodlnosti aneporušení práv.
  • 11. OMEZENÍ OPRAVNÝCH PROSTŘEDKŮ A ŠKOD.
    • a. Vydavatel aplikace nenese odpovědnost za žádný uživatelský obsah ani jiný materiál třetích stran, včetně odkazů na webové stránky třetích stran aaktivit poskytovaných uživateli. Tento obsah a aktivity nelze přičíst vydavateli aplikace anepředstavují jeho názor.
    • b. Vydavatel aplikace nese odpovědnost pouze vpřípadě, že dojde kporušení zásadních povinností uložených těmito licenčními podmínkami.
    • c. Vydavatel aplikace, jeho zástupci nebo právní zástupci nejsou odpovědní za nepředvídatelné škody, atypické škody nebo finanční ztrátu s ohledem na nepřímé škody, včetně ztráty zisku, pokud vydavatel aplikace, jeho zástupci nebo právní zástupci nejednali v hrubé nedbalosti či v rámci úmyslného nekalého jednání.
    • d. Veškerá zákonná odpovědnost bez zavinění vydavatele aplikace, včetně mimo jiné odpovědnosti na základě zákona o odpovědnosti za produkt a zákonem stanovené odpovědnosti za porušení záruky, zůstává omezením odpovědnosti nedotčena. Totéž platí pro odpovědnost vydavatele aplikace, jeho zástupců nebo právních zástupců v případě podvodu nebo nedbalosti s následkem zranění nebo úmrtí jednotlivce.
    • e. Z těchto licenčních podmínek aplikace a z používání aplikace nebo služeb zpřístupněných prostřednictvím aplikace neplynou žádné další smluvní nebo právní nároky kromě těch zahrnutých v odstavcích (a) až (e) tohoto oddílu 11.

Zahrnuté služby

Na následující produkty, aplikace a služby se vztahuje smlouva o poskytování služeb společnosti Microsoft, ale nemusejí být k dispozici na vašem trhu.

  • Account.microsoft.com
  • Aplikace aslužby zahrnuté vpředplatném Microsoft365 Basic
  • Aplikace aslužby zahrnuté vpředplatném Microsoft365 pro jednotlivce
  • Aplikace aslužby zahrnuté vpředplatném Microsoft365 pro rodiny
  • Aplikace aslužby zahrnuté vpředplatných Microsoft365 pro spotřebitele
  • Aplikace Bing Search
  • Aplikace Bing
  • Aplikace Device Health
  • Aplikace Mapy
  • Aplikace SMS Organizer
  • Bezplatná verze Microsoft365
  • Bing Dictionary
  • Bing Image and News (iOS)
  • Bing Maps
  • Bing Pages
  • Bing Rebates
  • Bing Search APIs/SDKs
  • Bing Translator
  • Bing Webmaster
  • Bing.com
  • Bingplaces.com
  • Clipchamp
  • Cortana skills by Microsoft
  • Cortana
  • Default Homepage and New Tab Page on Microsoft Edge
  • Dev Center App
  • Dictate
  • education.minecraft.net
  • Face Swap
  • Feedback Intake Tool for Azure Maps (aka “Azure Maps Feedback”)
  • Forms.microsoft.com
  • forzamotorsport.net
  • Groove Music Pass
  • Groove
  • GroupMe
  • Hry Minecraft
  • Hry, aplikace aweby od divize Xbox Game Studios
  • Hry, aplikace aweby pro Windows vydávané společností Microsoft
  • Kolekce
  • LineBack
  • Matematická řešení Microsoft
  • Microsoft365 Business Standard, Microsoft365 Business Basic aMicrosoft365 Apps*
    • * Dokud nebude pro používání těchto služeb vytvořena komerční doména. Pak budou namísto toho platit samostatné podmínky společnosti Microsoft pro komerční organizace.
  • Microsoft 365 Consumer
  • Microsoft 365 Family
  • Microsoft 365 Personal
  • Microsoft Academic
  • Microsoft Add-Ins for Skype
  • Microsoft Bots
  • Microsoft Copilot
  • Microsoft Defender pro jednotlivce
  • Microsoft Educator Community
  • Microsoft Filmy a TV pořady
  • Microsoft Health
  • Microsoft Kolekce
  • Microsoft Launcher
  • Microsoft Loop
  • Microsoft Pay
  • Microsoft Pix
  • Microsoft Research Interactive Science
  • Microsoft Research Open Data
  • Microsoft Rewards
  • Microsoft Search vBingu
  • Microsoft Soundscape
  • Microsoft Start
  • Microsoft Support and Recovery Assistant pro Office 365
  • Microsoft Sway
  • Microsoft Teams
  • Microsoft Translator
  • Microsoft Wallpaper
  • Microsoft365 pro web
  • Minecraft Realms Plus and Minecraft Realms
  • Mixer
  • MSN Dial Up
  • MSN Explorer
  • MSN Food & Drink
  • MSN Health & Fitness
  • MSN Money
  • MSN News
  • MSN Premium
  • MSN Sports
  • MSN Travel
  • MSN Weather
  • MSN.com
  • Next Lock Screen
  • Odkaz na Windows
  • Office Store
  • OneDrive.com
  • OneDrive
  • OneNote.com
  • Outlook.com
  • Paint 3D
  • Presentation Translator
  • Propojení s telefonem
  • rise4fun
  • Rodina Microsoft
  • Seeing AI
  • Send
  • Skype in the Classroom
  • Skype Manager
  • Skype.com
  • Skype
  • Smart Search
  • Snip Insights
  • Spreadsheet Keyboard
  • Store
  • Sway.com
  • to-do.microsoft.com
  • Translator for Microsoft Edge
  • Translator Live
  • Tvůrce obrázků z aplikace Microsoft Designer
  • Universal Human Relevance System (UHRS)
  • UrWeather
  • ux.microsoft.com
  • Video Breakdown
  • Visio Online
  • Web Translator
  • whiteboard.office.com
  • Windows Live Mail
  • Windows Live Writer
  • Windows Movie Maker
  • Windows Photo Gallery
  • Windows Store
  • Xbox Cloud Gaming
  • Xbox Game Pass
  • Xbox Live Gold
  • Xbox Live
  • Xbox Music
  • Xbox Store
  • Účet Microsoft
  • Volitelná propojená prostředí Microsoft365

Subjekty uzavírající smlouvu jako afilace (pro placené služby včástioddílu10(b))

Momentálně neexistují žádné subjekty uzavírající smlouvu jako afilace. Vaším subjektem uzavírajícím smlouvu je Microsoft Ireland Operations Limited.

Smlouva o poskytování služeb společnosti Microsoft (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6423

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.